پاسخ نوری المالکی به سخنان تند صدر بر سر رای دادگاه فدرال

دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
19:01
پاسخ نوری المالکی به سخنان تند صدر بر سر رای دادگاه فدرال نوری المالکی در حمایت از حکم دادگاه عالی فدرال عراق علیه قانون امنیت غذایی توئیتی منتشر و اعلام کرد که این رای دادگاه 4 هدف مهم را محقق کرد.

العالم - عراق

نوری المالکی، رهبرائتلاف دولت قانون در حمایت از حکم دادگاه عالی فدرال عراق مبنی بر قانونی نبودن لایحه امنیت غذایی توئیتی منتشر و اعلام کرد که این رای دادگاه 4 هدف مهم را محقق کرد.

وی گفت هدف اولی که محقق شد آن بود که مانع از هدررفت اموال عمومی و تسلط فاسدان بر این منابع شد.

المالکی در توضیح فایده دوم حکم دادگاه فدرال گفت که این تصمیم باعث شد تا دولت و پارلمان از افتادن در دام تخلفات قانونی مصون بمانند.

رهبر ائتلاف دولت قانون در ادامه افزود که حکم دادگاه فدرال نشان داد که دولت پیشبرد امور هیچ صلاحیتی بیش از انجام امور روزمره عادی ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد که تصمیم دادگاه راه را برای دولت برای تامین بودجه لازم برای امنیت غذا باز نگه داشت.

مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق روز گذشته تاکید کرده بود که عدم اجرای قانون حمایت از امنیت غذایی باعث اختلال در ایفای نقش دولت در تامین نیازهای مردم عراق می‌شود.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


تقدیر فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) از مجاهدت کادر درمان در جنگ تحمیلی


پیام رئیس ستاد ارتش یمن به القسام درباره ادامه نبرد تا نابودی رژیم صهیونیستی


نظامی‌گری ترامپ ۲۵ میلیارد دلار هزینه به شرکت‌های جهانی تحمیل کرده‌است


سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام‌کیو-۹ ریپر» در مأرب یمن


سرلشکر رضایی: قبل از اینکه دریای عمان به گورستانی برای ناوهای شما تبدیل شود، خودتان عقب بروید.


کنایه سینمایی بقائی به ترامپ: هرگز به شکست اعتراف نکن!


تانکرترکرز: سه نفتکش ایرانی دیگر محاصره آمریکا را شکستند


رادان: از آغاز جنگ ۶۵۰۰ وطن‌فروش و جاسوس دستگیر شده‌اند


رسانه‌های صهیونیستی: حزب‌الله به جنگ چریکی بازگشته است