سنای آمریکا بسته کمک 40 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد

سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
10:52
سنای آمریکا بسته کمک 40 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد سنای آمریکا ساعاتی پیش با اکثریت آرا به پیشبرد بسته کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین رای داد. سناتورها با ۸۱ رای موافق درمقابل ۱۱ رای مخالف به پایان دادن به مباحث مربوطه برای تصویب نهایی این طرح رای دادند و قرار شد رای گیری نهایی همین هفته انجام شود.

العالم - آمریکا

تارنمای هیل نوشت:بسته کمک به اوکراین هفته پیش به آسانی در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد اما به دلیل مخالفت رند پل سناتور جمهوریخواه از ایالت کنتاکی در سنا معطل مانده بود.

هیل نوشت: به دنبال مخالفت چندین چهره سرشناس جمهوریخواه از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا درباره مبلغ این بسته، تصویب آن آزمون مهمی برای جمهوری خواهان در حمایت از تداوم کمک های بشردوستانه و نظامی به اوکراین است.

برخی از سناتورهای آمریکایی از جمله بیل هاگرتی از ایالت تنسی قبل از جلسه روز گذشته (دوشنبه) سنا گفته بودند که از این بسته حمایت نخواهند کرد.

این سناتور آمریکایی در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: در واقع خصومتی با اوکراینی ها ندارم و ما می خواهیم آنها پیروز شوند اما کمک ها بیشتر به این کشور در شرایطی که مراقب وضعیت کشور خودمان نیستیم قابل قبول نیست و بهترین کار این است که بایدن به جنگی که علیه صنعت آمریکا به راه افتاده پایان دهد.

ترامپ روز جمعه در بیانیه ای از کنگره به دلیل اقدام برای تصویب بسته کمک به اوکراین به ویژه با توجه به خالی بودن قفسه فروشگاه ها و کمبود شیرخشک دراین کشور انتقاد کرد.

وی گفت: دموکرات ها ۴۰ میلیارد دلار دیگر روانه اوکراین می کنند در حالی که والدین آمریکایی تلاش می کنند کودکان خود را سیر کنند.

این بسته در مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۶۸ رای موافق در مقابل ۵۷ رای مخالف تصویب شد. بیشتر کسانی که به این بسته رای منفی دادند جمهوریخواهان بودند.

میچ مک کانل رهبر اقلیت سنای آمریکا روز یکشنبه به خبرنگاران گفت این بسته احتمالا تا روز چهارشنبه در سنا تصویب می شود ولی موانعی وجود دارد که در چند روز آینده رفع می شود و این بستگی به همکاری از سوی همه ۱۰۰ سناتور دارد.

رند پل که اغلب مخالف بسته های کمک رسانی آمریکا به خارج از این کشور است مذاکره درباره این بسته را هفته پیش به تاخیر انداخت و بر نظارت بیشتر بر این کمک تاکید کرد.

جان کربی سخنگوی پنتاگون به تازگی خواستار تصویب نهایی بودجه ۴۰ میلیارد دلاری واشنگتن به اوکراین شد و گفت که اگر این بودجه تا ۱۹ مه تصویب نشود، توانایی ارائه «بدون وقفه» تسلیحات نظامی به اوکراین تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد