تکرار ادعای واهی رژیم صهیونیستی درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران

سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
13:27
تکرار ادعای واهی رژیم صهیونیستی درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در راستای تقلای این رژیم برای سیاه نمایی درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، بار دیگر ادعای واهی تلاش ایران برای سلاح هسته ای را تکرار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش نقل از روزنامه صهیونیستی جورزالم پست، گانتس در جریان یک سخنرانی در موسسه سیاست و استراتژی در دانشگاه رایشمن در سرزمین های اشغالی مدعی شد که ایران فاصله چند هفته ای با دستیابی به مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت اولین بمب هسته ای دارد.

درحالیکه زرادخانه های هسته ای رژیم صهیونیستی مملو از کلاهک های هسته ای دور از چشم نهادهای جهانی ناظر در این زمینه است و فعالیت های مخفی هسته ای این رژیم در تاسیسات دیمونا ادامه دارد، وزیر جنگ این رژیم مدعی است که ایران در حال کار بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته است.

گانتس در همین راستا ادعا کرد که ایران در حال حاضر در تلاش برای تکمیل تولید و نصب ۱۰۰۰ سانتریفیوژ پیشرفته IR۶ از جمله در تاسیسات جدید زیرزمینی در نزدیکی نطنز است و درحال تولید اورانیوم با غنای ۶۰ درصد است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند


تجهیزات ساخت صنایع دفاع ایران بلای جان دشمنان شد