دمشق: حضور غیرقانونی آمریکا در سوریه رو به پایان است

پنج‌شنبه 29 ارديبهشت 1401
03:36
دمشق: حضور غیرقانونی آمریکا در سوریه رو به پایان است

وزیر خارجه سوریه حضور غیرقانونی آمریکا در شرق سوریه را رو به پایان خواند و بر مواضع اصولی کشورش در حمایت از آرمان فلسطین تاکید کرد.

العالم - سوریه

«فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه در گفت‌وگو با شبکه "السوریه" تاکید کرد: حضور غیرقانونی آمریکا در منطقه الجزیره سوریه در شرف از بین رفتن است و مناطق اشغال به سیطره دولت سوریه باز خواهد گشت.

به نوشته سانا، المقداد افزود: شبه نظامیان گروه جدایی طلب نیروهای دموکراتیک سوریه هم باید بفهمند که آمریکای اشغالگر از خاک ما خواهد رفت و پشت آنها را خالی خواهد کرد.

او اولویت‌های سیاست سوریه را ثابت خواند و گفت: زمانی که دشمنان سوریه نتوانستند سوریه را تضعیف کنند و آن را از مواضع اصولی خود منحرف کنند، به جنگ تروریستی علیه آن متوسل شدند.

وزیر خارجه سوریه حمایت از آرمان فلسطین را موضع ثابت سوریه خواند و گفت: همکاری برای آزادسازی جولان اشغالی سوریه هم در راس اولویت های سیاست این کشور است.

المقداد در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که به همه حملات اسرائیل علیه خاک سوریه پاسخ داده شده است.

المقداد در پایان پیام خود از سازمان ملل متحد و کشورهای جهان خواست تا تحولات سوریه را به صورت عمیق و متوازن مطالعه کنند و با دولت سوریه همکاری کنند و از تلاش‌های آن برای ارتقای یک رویکرد سیاسی مثبت و سازنده در تعامل با اوضاع این کشور حمایت کنند.

وی گفت: زمان برای همکاری مستقیم، مسئولانه، جدی و بی‌طرفانه با دولت سوریه، فارغ از هرگونه ملاحظات سیاسی که منافع ملی سوریه و چشم‌انداز دستیابی به امنیت، ثبات و رفاه ملت سوریه و تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم را در نظر نمی‌گیرد، بسیار حیاتی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است


بقائی: ایران خواستار تعیین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از لبنان است


نخست‌وزیر عراق بر حمایت از دیپلماسی و پایان جنگ تاکید کرد


عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد


پزشکیان: دولت در جنگ اخیر اجازه نداد زندگی مردم دچار اختلال شود


گفت و گوی تلفنی رئیسان مجالس ایران و لبنان درباره مسائل دوجانبه


پاسخ کوبنده ایران به تجاوز نظامی جدید آمریکا


حزب‌الله باز هم از صهیونیست‌ها تلفات گرفت