جوزپ بورل: مواد غذایی در سراسر جهان به دلیل منازعه اوکراین نایاب شده است

شنبه 31 ارديبهشت 1401
07:21
جوزپ بورل: مواد غذایی در سراسر جهان به دلیل منازعه اوکراین نایاب شده است جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر هشدار داد مواد غذایی در سراسر جهان به دلیل منازعه اوکراین نایاب شده است.

العالم - اروپا

اوکراین یکی از تولیدکنندگان بزرگ گندم و غلات جهان است و در شرایط ناشی از جنگ امکان صادرات این محصولات وجود ندارد و کشت و برداشت نیز متوقف می‌شود.

بورل در این خصوص گفت: «مواد غذایی در سراسر جهان نایاب شده و اگر نایاب نباشد در مقایسه با قبل بسیار گران‌تر است و بسیاری از مردم توان پرداخت این قیمت‌ها را ندارند.»

وی پس از دیدار با وزرای توسعه کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای بررسی کمبود و گرانی مواد غذایی افزود: «اگر مردم و دولت‌ها مجبور شوند هزینه بیشتری برای مواد غذایی بپردازند به ناچار پولی که برای آموزش، بهداشت و سایر خدمات اجتماعی پرداخت می‌شود کاهش خواهد یافت و این وضعیت فقر و بی‌عدالتی را تشدید خواهد کرد.»

بورل گفت وزرای توسعه کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم گرفته‌اند به بیش از ۷۰ کشور دوست در زمینه ثبات چرخه توزیع مواد غذایی و افزایش توانایی‌های آنها در میان‌مدت کمک کنند. او در عین حال از شرکای تجاری اتحادیه اروپا خواست تجارت جهانی مواد غذایی و کشاورزی را محدود نکنند.

بر اساس برآوردهای برنامه جهانی غذا در اوایل سال ۲۰۲۲ حدود ۲۷۶ میلیون نفر از مردم جهان از کمبود شدید مواد غذایی رنج می‌برند و اگر منازعه اوکراین ادامه پیدا کند، دست‌کم ۴۷ میلیون نفر دیگر به این رقم افزوده می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است


رایزنی روسای جمهور لبنان و فرانسه درباره نتایج مذاکرات آمریکا- ایران


پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود


وام یک میلیارد دلاری بانک بریکس به آفریقای جنوبی برای نوسازی زیرساخت‌های خدمات شهری


پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز