بورل: ذخایر نظامی اتحادیه اروپا رو به اتمام است

دوشنبه 2 خرداد 1401
02:39
بورل: ذخایر نظامی اتحادیه اروپا رو به اتمام است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به کمک‌های نظامی اروپا به کی‌یف گفت: ذخایر نظامی کشورهای اروپایی رو به اتمام است.

العالم - اروپا

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تازه‌ترین اظهارات خود درباره بحران اوکراین گفت: حمله روسیه به اوکراین شکاف‌هایی را در تواناییهای دفاعی ما نشان داد و این هشداری برای امنیت اتحادیه اروپاست.

براساس گزارش الجزیره، بورل در ادامه تاکید کرد، ما باید هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهیم تا شکاف‌های ناشی از عدم سرمایه گذاری در قابلیت‌های دفاعی را پر کنیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به اوکراین اضافه کرد، کمکهای نظامی کشورهایی اروپایی به اوکراین دخایر نظامی این کشورها را کاهش داده است.

بورل با اشاره به کمبوهای نظامی اتحادیه اروپا در یک پست وبلاگی نوشت: کاهش ذخایر نظامی در نتیجه کمکهای نظامی به اوکراین بارزترین نمونه از این کمبودهاست. در هر صورت این در صدر مسائلی است که ما از کاهش بودجه نظامی و عدم سرمایه گذاری در گذشته به ارث برده‌ایم.

وی در ادامه استدلال کرد که توانمندی‌های دفاعی و هزینه‌های نظامی اتحادیه اروپا با آنچه که برای مقابله با تهدیدات امنیتی مورد نیاز است مطابقت ندارد.

مقام ارشد دیپلماتیک اتحادیه اروپا افزود: از سال 1999 تا 2021، هزینه های دفاعی ترکیبی اتحادیه اروپا تنها 20 درصد افزایش یافته است، درحالیکه این رقم برای آمریکا 66 درصد، برای روسیه 299 درصد و برای چین 592 درصد است.

بورل در نهایت درخواست کرد که اتحادیه اروپا باید هزینه های نظامی خود را افزایش دهد تا نیروهای مسلح مدرن و قابل همکاری فراهم کند و ذخایر نظامی خود را دوباره پُر کند. وی همچنین پیشنهاد کرد ظرف پنج سال آینده قابلیت‌های نظامی، به ویژه دفاع هوایی، سایبری و فضایی اتحادیه اروپا باید افزایش یابد.

علیرغم هشدارهای مسکو، کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین مرتبا در حال ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به این کشور هستند. روسیه اعلام کرده است که محموله های تسلیحاتی غرب در اوکراین را یک هدف مشروع تلقی خواهد کرد.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز یک شنبه اعلام کرد که یک محموله بزرگ تسلیحات و تجهیزات کشورهای غربی در شمال غرب اوکراین با موشک کالیبر هدف قرار گرفته و منهدم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی