ورود کاروانی از ارتش ترکیه به منطقه عزاز سوریه

پنج‌شنبه 5 خرداد 1401
11:11
ورود کاروانی از ارتش ترکیه به منطقه عزاز سوریه کاروانی از نیروهای نظامی ترکیه وارد منطقه عزاز سوریه شده است.

العالم - سوریه

بامداد امروز پنجشنبه کاروانی از نیروهای نظامی ترکیه وارد منطقه عزاز در شمال غربی سوریه و شمال حلب شد.

اوایل هفته جاری رجب طیب اردوغان از ایجاد منطقه امن به عمق 30 کیلومتر در مرزهای جنوبی ترکیه(نوار شمالی سوریه) خبر داد و اعلام کرد که این تصمیم در روز پنجشنبه و بعد از نشست شورای امنیت ملی این کشور اعلام خواهد شد.

همزمان با ورود کاروان نظامیان ترکیه، بیانیه هایی در منطقه منتشر شده که خواستار همکاری اهالی آنجا با نظامیان ترکیه شده است.

منطقه عزاز طی سالهای گذشته از سوی ارتش ترکیه اشغال شده است اما انتقال نیروهای جدید به منظور اشغال مناطقی دیگر خواهد بود که کارشناسان، تل رفعت واقع در جنوب اعزاز و شمال حلب را هدف بعدی ترکیه می دانند.

آنکارا به بهانه مقابله با گروههای پ ک ک و دنباله های آن در کردستان سوریه اقدام به اشغال این مناطق کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی