لاوروف: ترکیه نمی‌تواند درباره تحولات سوریه بی‌تفاوت بماند

شنبه 7 خرداد 1401
13:32
لاوروف: ترکیه نمی‌تواند درباره تحولات سوریه بی‌تفاوت بماند وزیر خارجه روسیه ضمن دفاع از حضور نظامیان این کشور در سوریه اعلام کرد، ترکیه نمی‌تواند درباره تحولات سوریه بی تفاوت باشد.

العالم - اروپا

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه ضمن تاکید بر غیرقانونی بودن حضور نیروهای خارجی در سوریه به صحبت درباره مواضع ترکیه پرداخت.

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با «روسیا الیوم» اعلام کرد که حمایت این کشور از دولت سوریه برای باز پسگیری اراضی این کشور ادامه خواهد یافت.

به گزارش روزنامه ترکیه‌ای «ینی شفق»، سرگئی لاوروف در این مصاحبه اعلام کرد که ترکیه نمی‌تواند درباره تحولات سوریه بی‌تفاوت بماند.

در مصاحبه با روسیا الیوم همچنین تاکید کرد که حضور روسیه در سوریه مطابق با قطعنامه 2544 شورای امنیت سازمان ملل و به دعوت دولت سوریه بوده است.

وزیر خارجه روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو به حمایت از دولت سوریه برای بازپس گیری همه ارضای این کشور ادامه خواهد داد.

سرگئی لاوروف به حضور نظامیان خارجی «دعوت نشده» در سوریه اشاره کرد و گفت: «نظامیان آمریکایی بخش قابل توجهی از خاک سوریه در کرانه شرقی رود فرات را اشغال کردند».

به گفته دیپلمات ارشد مسکو، هدف حضور آمریکایی‌ها در بخش بزرگی از سوریه ایجاد «یک به اصطلاح دولت» است.

وزیر خارجه روسیه در این مصاحبه تاکید کرد که مسکو مانند هر گروه دیگری در سوریه با کُردها در سوریه در تماس بوده و از آنها خواسته است که گفت‌و‌گو با دمشق را ادامه دهند.

وی افزود، توافقی که بتواند همزیستی همه طرف‌ها را در یک کشور یکپارچه تضمین کند بهترین راه حل خواهد بود.

به گزارش فارس، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که یکی از مقامات ارشد وزارت دفاع آمریکا پیشتر مدعی شده بود که ارتش روسیه از چند هفته پیش شروع به خروج تدریجی نیروهای خود از مناطق جداگانه در سوریه، به ویژه از پایگاه هوایی «حمیمیم» در جنوب شرقی لاذقیه کرده است.

این مقام ارشد پنتاگون که نام یا سمت وی فاش نشد، به شبکه «اسکای‌نیوز» همچنین ادعا کرده بود که عملیات عقب‌نشینی شامل هزاران واحد از پیاده نظام، نیروی هوایی و مهندسی ارتش روسیه مستقر در سوریه است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


هشدار صدر اعظم آلمان درباره دخالت احتمالی آمریکا در انتخابات


ایران مسافر جهانی شد؛ راهیابی شاگردان علیزاده به جمع ۴ تیم برتر والیبال آسیا


برآورد خسارت‌های زیست‌محیطی تنگه هرمز


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد