دادستان کل کشور: هیات عالی قضایی به آبادان می‌رود

يکشنبه 8 خرداد 1401
00:29
دادستان کل کشور: هیات عالی قضایی به آبادان می‌رود دادستان کل کشور اعلام کرد که هیات عالی در دادستانی کل تعیین شده که فردا (یکشنبه) عازم آبادان می‌شوند.

العالم-ایران

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری افزود: ۸۰ برگ از پرونده ای که در آبادان تشکیل شده بود به بنده رسید و همکاران من آنها را بررسی کردند.

دادستان کل کشور ادامه داد: گزارش‌ها و مستنداتی که ارسال شد نشان می‌دهد که مباحث و مطالب گسترده‌ای در استان مطرح شده است از جمله تشکیل پرونده‌هایی در مرکز استان که مرتبط با این موضوع است؛ با این مقدار مستنداتی که به دست ما رسیده اظهارنظر قطعی مشکل است.

حجت الاسلام منتظری اضافه کرد: هیات عالی در دادستانی کل تعیین کردیم که فردا عازم خوزستان خواهند شد که هم به دادگستری آبادان و هم دادگستری اهواز خواهند رفت و پرونده‌هایی که در آنجا مطرح است را خواهند دید.

وی اظهار کرد: باتوجه به مجموعه اطلاعاتی که اکنون به دست ما رسیده الان با قاطعیت نمی‌توانم بگویم قصور و تقصیری از ناحیه دستگاه قضا انجام شده است یا نه.

دادستان کل کشور افزود: اطمینان می دهم بدون هیچگونه اغماضی مساله را براساس قوانین و مقررات پیگیری خواهیم کرد.

منتظری تصریح کرد: به نظر می‌رسد که با گرفتن مستندات آبادان بتوانیم به نظری برسیم اما مستنداتی که تا امروز دیدم اظهار نظر درباره آن مشکل است. در دستگاه قضایی و دادستانی کل هیچ اغماضی نخواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"