تهدید دوباره اردوغان درباره حمله به شمال سوریه

چهارشنبه 11 خرداد 1401
18:27
تهدید دوباره اردوغان درباره حمله به شمال سوریه رئیس جمهوری ترکیه در تازه ترین اظهارات خود بار دیگر تهدید کرد که این کشور قصد دارد به مناطقی در شمال سوریه حمله کند تا به گفته او، «از وجود تروریست ها پاکسازی شود.»

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه ظهر امروز چهارشنبه طی اظهاراتی در نشست گروه مجلس حزب عدالت و توسعه در آنکارا تصریح کرد: «وارد فاز جدیدی در تصمیم ایجاد منطقه امن به عمق ۳۰ کیلومتری در شمال سوریه شدیم. تل‌رفعت و منبج را از تروریست‌ها پاکسازی خواهیم کرد.»

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به برگزاری برنامه و راهپیمایی‌ها توسط عناصر حزب کارگران کردستان ترکیه «پ.ک.ک» در کشورهای مختلف اروپایی گفت: «کسانی که با بازی حروف نام پ.ک.ک را به پ.ی.د، ی.پ.گ یا نام دیگر تغییر داده و در پی مشروعیت دادن به آن‌ هستند، بدانند که خود را فریب می‌دهند».

اردوغان با اشاره به اقدامات کشورهای سوئد و فنلاند و همچنین برخی از کشورهای اروپایی در حمایت از گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ تصریح کرد: «آنانی که اسلحه و تجهیزاتی را با پول به ترکیه نداده‌اند و به جای آن به گروه‌های تروریستی منتقل می‌کنند، مستحق عنوان دولت تروریستی هستند نه حاکمیت قانون».

رئیس جمهور ترکیه در ارتباط با درخواست فنلاند و سوئد برای عضویت در سازمان ناتو گفت: «با اعلام موضع ترکیه در رابطه با این مسئله، ترافیک دیپلماسی در رابطه با این موضوع آغاز شد. در روزی که مقامات سوئد برای دیدار با مقامات ترکیه آمده بودند، مصاحبه سرکرده گروه تروریستی ی.پ.گ/پ.ک.ک در این کشور منتشر شد. ناتو یک سازمان امنیتی است، نه نهاد حمایت از گروه‌های تروریستی».

اردوغان در ارتباط با روابط آنکارا و آتن گفت: «یونان امکان تاسیس ۹ پایگاه نظامی را به آمریکا داد. توافق‌نامه شورای عالی راهبردی مشترک با یونان را لغو کردیم. با خواهان یک سیاست با شخصیت هستیم. دیگر دیدارهای دو جانبه در سطح دیگر نیز به انجام نخواهد رسید. هر موقع که به اشتباه خود پی برد زمینه مذاکرات فراهم می‌شود».

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز