پروازهای مشکوک هواپیماهای آمریکایی از پایگاه الحریر در اربیل عراق

شنبه 14 خرداد 1401
11:47
پروازهای مشکوک هواپیماهای آمریکایی از پایگاه الحریر در اربیل عراق منابع عراقی از چندین پرواز مشکوک از سوی نیروهای آمریکایی خبر داد که در پایگاه الحریر اربیل حضور دارند.

العالم - عراق

«جبار المعموری» از رهبران چارچوب هماهنگی عراق اعلام کرد: نیروهای آمریکایی در پایگاه الحریر طی ماه گذشته میلادی 60 پرواز ناشناس انجام داده‌اند.

وی افزود: نیروهای آمریکایی بر اساس اطلاعات موجود، در ماه مه گذشته 60 پرواز انجام داده‌اند که طی آن دهها نفر و نیز مقادیر زیادی بار را بدون اطلاع مقامات عراقی جابجا کرده‌اند. پایگاه الحریر در اربیل در اقلیم کردستان عراق محل استقرار نیروهای آمریکایی است.

المعموری تصریح کرد: آزادی عمل هواپیماهای آمریکایی در پایگاه الحریر و انتقال افراد و کالا از سوی آنها بدون هیچ گونه نظارتی به مثابه نقض حاکمیت عراق و امنیت ملی عراق است که باید مقامات امنیتی عراق آنرا مورد توجه قرار دهند.

تداوم نبرد با بازمانده‌های داعشی

حشد شعبی عراق از دستگیری یک سرکرده داعشی در ناحیه زمار استان نینوا خبر داد و خواستار همکاری اطلاعاتی و امنیتی مردمی برای تقویت امنیت و نابودی تکفیری‌های باقیمانده شد.

همزمان اداره اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که جنگنده‌های اف 16 این کشور موفق به انهدام خودرویی در الانبار شدند که داعشی‌ها در آن بودند و اینکه تکفیری‌ها به هلاکت رسیدند.

از سوی دیگر منابع امنیتی عراقی از دستگیری سرکرده بارز داعشی موسوم به «ابوالمقداد» در بغداد خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود