امیرعبداللهیان با مشاور امنیت‌ملی هند دیدار کرد

چهارشنبه 18 خرداد 1401
11:58
امیرعبداللهیان با مشاور امنیت‌ملی هند دیدار کرد وزیر امورخارجه کشورمان در جریان سفر دو روزه خود به هند با مشاور عالی امنیت ملی هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان امروز چهارشنبه با مشاور عالی امنیت‌ملی هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

این دیدار، اولین دیدار وزیر امور خارجه در جریان سفر دو روزه به هند است.

وزیر امور خارجه کشورمان بامداد چهارشنبه در بدو ورود به دهلی نو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روابط تهران و دهلی نو در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و در تبادل هیات ها بین دو کشور به ویژه در دولت جدید شاهد رشد و توسعه مناسبات همه جانبه از جمله در حوزه‌های فرهنگی هستیم.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی به عمل آمده علاوه بر دیدار با نخست وزیر و مشاور امنیت ملی هند گفت‌وگوی مفصلی را با همتای خودم خواهم داشت. در تهران با وزیر امور خارجه هند توافق کردیم که درخصوص ترسیم یک نقشه راه همکاری بلند مدت بین دو کشور اقدام کنیم و یکی از دستور کارهای اصلی ما گفت و با مقامات عالیرتبه هند و همتای اینجانب درخصوص نهایی کردن این نقشه راه است.

0% ...

آخرین اخبار

حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند