حمله پهپادی به کنسولگری آمریکا در اربیل +فیلم

چهارشنبه 18 خرداد 1401
23:43
منابع عراقی گزارش دادند که کنسولگری آمریکا در اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

العالم - عراق

کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، شامگاه چهارشنبه، خبر داد که بخش نظامی کنسولگری آمریکا در اربیل هدف حمله قرار گرفته است.

صابرین نیوز گزارش داد که کنسولگری آمریکا در منطقه «شورش» اربیل با یک پهپاد هدف حمله قرار گرفته است. با این حال، این منبع اضافه کرد که منطقه‌ای ایمن در نزدیکی کنسولگری امارات هدف حمله قرار قرار گرفته که چند کیلومتر از ساختمان در حال ساخت کنسولگری آمریکا فاصله دارد.

همزمان یک منبع امنیتی کُردی از شنیده شدن صدای چند انفجار در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل خبر داد. شبکه «المیادین» و «العهد» نیز هر کدام در گزارشی جداگانه این حمله را تأیید کردند.

صابرین نیوز اضافه کرد که پس از این حمله از محل دود به آسمان برخاسته و نیروی کُردی مقررات منع آمد و شد در محل اعمال کرده‌اند.

لحظاتی بعد خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که کنسولگری آمریکا در اربیل عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

هنوز رسانه‌ها و منابع رسمی عراق جزئیاتی از خسارات احتمالی و تلفات جانی ناشی از این حمله منتشر نکرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند