تلاش آمریکا برای ایجاد جنگ و آشوب در منطقه

چهارشنبه 25 خرداد 1401
17:06
تلاش آمریکا برای ایجاد جنگ و آشوب در منطقه تحلیلگران سیاسی اقدام پنتاگون به درز دادن تلاش آمریکا برای ایجاد جنگ و آشوب در منطقه را سئوال برانگیز می دانند و معتقدند که هدف از این اقدام، القای ضمنی این مطلب است که دولت آمریکا بر خلاف تصورات موجود، دیگر نه در داخل ضعیف است نه در خارج.

العالم - نظرکده

کارشناسان روابط بین الملل نیز معتقدند که محاسبات آمریکا و غرب درباره آغاز یک جنگ جدید در منطقه کاملا اشتباه است. آنها خاطرنشان کرده اند که هدف پنتاگون از درز دادن چنین اطلاعاتی صرفا فرافکنی و صدور بحران به خارج از این کشور و برهم زدن محاسبات است. آنها تصریح کرده اند که محور مقاومت از قدرت و امکانات بالایی برای مقابله با هر گونه احتمال آغاز جنگ از سوی واشنگتن برخوردار است.

کارشناسان مسائل سیاسی هم معتقدند که آنچه واشنگتن را از آغاز جنگ در منطقه دور نگه داشته است، موازنه های موجود و نتایج احتمالی جنگ است. لذا به نوع جدیدی از جنگ روی آورده است و آن جنگ توییتری است. آنها تأکید می کنند که استراتژی آمریکا در خصوص جنگ توییتری هرگز به جنگ نظامی ویرانگر نمی رسد زیرا در این نوع جنگ بازنده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد