بالن جاسوسی رژیم صهیونیستی در غزه سقوط کرد

جمعه 27 خرداد 1401
16:55
بالن جاسوسی رژیم صهیونیستی در غزه سقوط کرد یک بالن جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه غزه سقوط کرده و به دست نیروهای مقاومت افتاد.

العالم - فلسطین اشغالی

یک بالن متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی که برای جمع‌آوری اطلاعات و جاسوسی از منطقه غزه به کار گرفته می‌شد، بعد از ظهر امروز (جمعه) به دست نیروهای مقاومت افتاد.

به نوشته وبگاه شهاب نیوز، این بالن که دارای تجهیزات پیشرفته تصویربرداری بود در منطقه «بیت حانون» در نزدیکی گذرگاه «ایرز» به زمین نشست. پس از آن ارتش صهیونیستی از زمین و هوا اقدام به بمباران منطقه‌ای که بالن در آن‌جا سقوط کرده بود، کرد تا اطلاعات داخل آن را از بین ببرد، در پی این حملات منابع فلسطینی صدای دو انفجار را گزارش کرده‌اند.

بالن

همزمان آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه به صدا در آمد که سخنگوی ارتش صهیونیستی در این باره گفت که دلیل فعال شدن آژیرهای هشدار، این بوده که در نزدیکی گذرگاه «ایرز» نظامیان این رژیم برای دور کردن فلسطینی‌ها اقدام به شلیک کرده‌اند.

همزمان یک فروند پهپاد ارتش صهیونیستی نیز در نزدیکی گذرگاه ایرز اقدام به شلیک دو موشک کرد که تلفاتی در پی نداشت.

سخنگوی ارتش رژیم تل آویو در این باره مدعی شد که هیچ نگرانی بابت لو رفتن اطلاعات داخل تجهیزات تصویربرداری این بالن ندارد. با این حال به گفته منابع صهیونیستی، ارتش این رژیم پس از سقوط این بالن اقدام به بازگرداندن تمامی بالن‌های بر فراز غزه به سرزمین اشغالی کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان