درگیری گروه‌های تروریستی با یکدیگر در حلب با ۳۰ کشته و زخمی

يکشنبه 29 خرداد 1401
22:52
درگیری گروه‌های تروریستی با یکدیگر در حلب با ۳۰ کشته و زخمی در پی وقوع درگیری‌ بین دو گروه تروریستی "جبهه الشامیه" و "فیلق الشام" تحت حمایت ترکیه در شهر عفرین در حلب سوریه چندین نفر کشته و زخمی شدند.

العالم - سوریه

درگیری میان گروه‌های تروریستی موسوم به جبهه الشامیه و فیلق الشام که از جانب ترکیه حمایت می‌شوند، در شهر عفرین سوریه در استان حلب، بیش از سی کشته و زخمی برجا گذاشت.

مذاکراتی برای عقب نشینی گروه‌های تروریستی احرار الشام و تحریر الشام از مناطق تحت کنترل خود در مقابل عقب نشینی جبهه الشامیه از مواضعی که این جبهه، روز گذشته در یکی از روستا‌های حومه الباب در شمال شرق حلب به آن نفوذ کرده بود، در جریان است.

کمیته هماهنگی گروه‌های مسلح اعلام کرد: نیرو‌های ترکیه، نشستی را میان نمایندگان جبهه الشامیه و جبهه النصره و جنبش احرار الشام برگزار کرده اند و خبر‌هایی مبنی بر دستیابی به آتش بس میان این گروه‌ها منتشر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید روسیه بر پیامدهای تأمین تسلیحات برای کی‌یف از سوی آمریکا و ترکیه


زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حزب‌الله


افزایش تدابیر امنیتی اسپانیا و مراکش در مرز سئوتا همزمان با فراخوان‌های عبور مهاجران


گزارش العالم: فلسطینیانی که پس از خروج از خانه دیگر اجازه بازگشت ندارند+ فیلم


تاکید سران قوا بر ضرورت تداوم هماهنگی و هم‌افزایی میان قوای سه‌گانه


تکرار حملات عربستان سعودی به استان صعده یمن


امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد به ناچار باید از منطقه خارج شود


بررسی پیشرفت‌های توافق امنیتی با ایران در نشست مقامات بغداد و اربیل


حضور استاد ۱۶ ساله شطرنج ایران در میان برترینهای جام‌جهانی بازی‌های الکترونیک


واکنش رئیس‌جمهور لبنان به نقض مکرر توافق چارچوب توسط رژیم صهیونیستی در جنوب کشور