اتفاق جدیدی در مذاکرات دریایی لبنان و رژیم‌صهیونیستی رخ نداده است

سه شنبه 31 خرداد 1401
13:38
اتفاق جدیدی در مذاکرات دریایی لبنان و رژیم‌صهیونیستی رخ نداده است یک شبکه تلویزیونی لبنانی به نقل از منابع آمریکایی، اعلام کرد که اتفاق جدیدی در مذاکرات دریایی غیر مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی که با حضور میانجیگرآمریکایی برگزار می شود، رخ نداده است.

العالم - لبنان

شبکه تلویزیونی ال بی سی لبنان در گزارشی به نقل از منابع آمریکایی اعلام کرد که در جریان روند مذاکرات دریایی غیر مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی که با حضور آموس هوک اشتاین میانجیگر آمریکایی برگزار می‌شود، هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده است.

بنابراین گزارش، این منابع آمریکایی گمانه زنی‌ها درباره نتایج احتمالی از مذاکرات هوک اشتاین را رد کرده و تصریح کردند که هر مسأله‌ای که در این باره مطرح شده فقط در حد حدس و گمان است.

بنابراین گزارش، اهتمام اصلی آمریکا در شرایط کنونی امضای یک توافقنامه مشترک گازی میان لبنان و مصر است.

البته منابع آمریکایی اشاره‌ای به محتوای توافق گازی احتمالی میان لبنان و مصر و دستاورد آن برای بیروت اشاره‌ای نکرده‌اند.

پیش از این وبگاه لبنانی النشره در گزارشی درباره سرنوشت مذاکرات غیر مستقیم دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی به مقامات لبنانی هشدار داده بود. در این گزارش اعلام شده بود که لبنان باید از افتادن در دام طولانی شدن مذاکرات اجتناب کند، چون هدف اصلی رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که با فرسایشی شدن روند مذاکرات، طرف صهیونیستی همچنان به استخراج گاز از دریای مدیترانه ادامه دهد و در مقابل دست لبنان نیز خالی بماند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران