تلاش لابی صهیونیستی برای کشاندن تونس به دایره سازش

چهارشنبه 1 تير 1401
18:57
تلاش لابی صهیونیستی برای کشاندن تونس به دایره سازش دبیر کل اتحادیه مشاغل تونس از تلاش لابی صهیونیستی برای کشاندن تونس به دایره سازش با تل‌آویو با هدف در تنگنا قرار دادن الجزائر خبر داد.

العالم - تونس

«نورالدین الطبوبی» دبیر کل اتحادیه مشاغل تونس گفت که لابی صهیونیستی با هدف وادار کردن تونس به سازش با رژیم صهیونیستی پویشی را به راه انداخته است.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، الطبوبی در افتتاحیه کنفرانس اتحادیه کارگری ایالت قیروان گفت که لابی صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی با استفاده از ربات‌های الکترونیکی و دستگاه‌های اطلاعاتی بیگانه پویشی را به راه انداخته‌ تا تونس را به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و محاصره الجزائر وادار کند.

الجزائر از جمله کشورهایی است که با هر گونه سازش با رژیم صهیونیستی و حتی عضویت این رژیم در اتحادیه آفریقا مخالفت کرده است.

پیشتر وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ای به گزارش‌های مربوط به سازش بین تونس و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ خود تأکید کرد که اخبار برخی رسانه‌ها درباره گفت‌وگوهای دیپلماتیک تونس با این رژیم را قاطعانه رد می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دومین شناور متخلف و پایگاه العدید قطر درهم کوبیده شدند


سخنگوی ارتش: آمریکایی‌ها باید از مفاد تفاهمنامه تمکین کنند


قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است


حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه + ویدئو


حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان


سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود