شهادت نوجوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست‌

شنبه 4 تير 1401
08:37
شهادت نوجوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست‌ نظامیان رژیم صهیونیستی یک نوجوان فلسطینی در کرانه باختری را به ضرب گلوله به شهادت رساندند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

خبرگزاری «معا» بامداد امروز (شنبه) از شهادت یک نوجوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در شهر «سلواد» در رام‌الله خبر داد.

بنابر این گزارش، «عبدالله محمد حماد» که به شدت زخمی بود توسط صهیونیست‌ها بازداشت و سپس شهادت وی اعلام شد.

اخیرا یک فلسطینی دیگر به نام «احمد سلیم غانم» در نابلس کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

رسانه‌‌های فلسطینی، جمعه گذشته نیز از شهادت سه فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در «جنین» واقع در شمال کرانه باختری اشغالی خبر دادند.

در همین حال فلسطین الیوم گزارش داد، ۱۳۱ نفر در درگیری و حمله جمعه شب (دیشب) ارتش رژیم صهیونیستی به راهپیمایی فلسطینیان در شمال کرانه باختری زخمی شدند.

این افراد در جریان حمله نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به راهپیمایان و معترضان فلسطینی در محکومیت احداث شهرکسازی در مکان‌های جداگانه در شمال کرانه باختری زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران: آمریکا با داده های مغرضانه و دروغ خود از شورای امنیت سوء استفاده می کند


مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان


پوتین وارد پکن شد


لفاظی‌های ترامپ در باره حمله و در عین حال تمایل به توافق با ایران


دیدار سفیر چین با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه


معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در آستانه تحول تاریخی بزرگی هستیم/ وحدت مسلمین واجب‌تر از همیشه


رهبر انقلاب: استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مساله افزایش جمعیت دارد