محکومیت بین المللی ترور شیرین ابوعاقله در شورای امنیت

سه شنبه 7 تير 1401
09:44
محکومیت بین المللی ترور شیرین ابوعاقله در شورای امنیت مسئولان بین المللی در نشست دوشنبه شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر جنایت ترور شیرین ابوعاقله، خبرنگار فلسطینی الاصل شبکه خبری الجزیره را محکوم کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روزنامه القدس العربی، تور وینسلند، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه در جلسه شورای امنیت مجددا قتل شیرین ابوعاقله، خبرنگار فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای اسرائیلی را محکوم کرد.

وی گفت: من بسیار از قتل ابوعاقله ناراحت هستم. ما با برخورد نیروهای اسرائیلی حین تشییع جنازه وی مخالفیم و باید تحقیقات مستقل و شفافی درباره قتل وی صورت گیرد و عاملان مجازات شوند.

همچنین ریچارد میلز، معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل مجددا قتل شیرین ابوعاقله را محکوم و اعلام کرد که بسیار نگران وضعیتی است که وی در آن ترور شده است.

نماینده فرانسه در سازمان ملل نیز تأکید کرد که اسرائیل باید تحقیقات جنایی را در این باره آغاز و نتایج آن را برای تضمین مجازات عاملان منتشر کند.

ابوعاقله ۱۱ مه به ضرب گلوله نیروهای اسرائیلی در جنین واقع در شمال کرانه باختری به شهادت رسید.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم