آل خلیفه مانع سفر برخی از بحرینی ها به ایران شد !

سه شنبه 7 تير 1401
15:09
آل خلیفه مانع سفر برخی از بحرینی ها به ایران شد ! دولت بحرین به برخی از مردم این کشور که قصد سفر به ایران را داشتند، اجازه خروج نداد.

العالم_بحرین

«منتدی البحرین لحقوق الانسان» (مجمع حقوق بشر بحرین) در صفحه توییتر خود نوشت، تعدادی از شهروندان بحرینی که قصد سفر زیارتی به ایران داشته‌اند توسط مأموران آل خلیفه از گذرگاه‌های بحرین یا دبی برگشت داده شدند.

مجمع حقوق بشر بحرین در ادامه این را به خاطر تصمیم‌های غیرقانونی و اعلام نشده طرف‌های رسمی در بحرین در نقض آشکار آزادی‌های دینی و رفت و آمد دانست.

این مرکز تأکید کرد، شهروندان بحرینی درباره دلیل منع سفر به اماکن دینی از جمله ایران سوال دارند زیرا این موضوع هیچ منع رسمی ندارد.

«سید محمد البلادی» از اساتید حوزه در بحرین نوشت، خانواده‌اش را در حال سفر به دبی برگشت داده‌اند و به آنها گفته‌اند مقصد شما دبی نیست شما قصد مسافرت به جایی دیگر (ایران) را دارید. وی افزود، بخشی از هدفاین مسافرت عوض شدن حال و هوای مادر و درمان وی بود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم