تدارک برای دور جدید نشست کمیته قانون اساسی سوریه

پنج‌شنبه 9 تير 1401
10:09
تدارک برای دور جدید نشست کمیته قانون اساسی سوریه نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه از ارسال دعوتنامه‌هایی برای شرکت در نهمین دوره "کارگروه کوچک" کمیته قانون اساسی سوریه خبر داد که پیش بینی می‌شود ۲۵ ژوئیه در ژنو برگزار شود.

العالم - سوریه - امریکا

به نقل از روسیا الیوم، گی‌یر پدرسن، نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه چهارشنبه به شورای امنیت گفت: روسای نوبتی بر سر نهمین دوره که ۲۵ ژوئیه در ژنو برگزار خواهد شد توافق کردند. دعوتنامه‌هایی جهت حضور در نشست ارسال شد و ما تدابیر لجستیک را برای پیشرفت در این دوره اتخاذ می‌کنیم.

بنا بر این گزارش، دوره پیشین کارگروه کوچک کمیته قانون اساسی سوریه طی ۳۰ مه الی ۳ ژوئن ۲۰۲۲ برگزار شد.

فرستاده سازمان ملل در پایان این دوره اعلام کرد، فعالیت کمیته به کندی پیش می‌رود. وی از همه افراد خواستار تلاش برای دستیابی به راهکارهای میانه شد.

پدرسن همچنین از شورای امنیت خواست تا اجرای قطعنامه ۲۵۸۵ در خصوص گذرگاه‌های بشردوستانه را برای ۱۲ ماه دیگر تمدید کند و این امر را یک "الزام اخلاقی" توصیف کرد.

وی گفت، همزمان با افزایش نیازهای بشردوستانه و تعداد غیر نظامیانی که نیاز مبرمی به کمک دارند، ضروری است شورا این قطعنامه را برای ۱۲ ماه دیگر تمدید کند.

0% ...

آخرین اخبار

تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد


رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است