قصاب جنایت اسپایکر در دام الحشد الشعبی افتاد

جمعه 10 تير 1401
16:27
قصاب جنایت اسپایکر در دام الحشد الشعبی افتاد الحشد الشعبی عراق اعلام کرد توانسته یکی از جنایتکاران اصلی فاجعه پادگان اسپایکر را دستگیر کند.

العالم - عراق

با گذشت بیش از هشت سال از جنایت هولناک اسپایکر عراق (ژوئن 2014) اداره کل امنیت الحشد الشعبی امروز (جمعه) در بیانیه‌ای از دستگیری فردی به نام «ضرغام ابو حیدر» خبر داد که در این جنایت نقش مهمی داشت.

به نوشته بغداد الیوم، وی در خلال بازجویی‌ها اعتراف کرده است که ۶۰۰ نفر از قربانیان جنایت اسپایکر را خود به شهادت رسانده است. در تلفن همراه وی هنوز هم ویدئوهایی از جنایت اسپایکر وجود داشت که عاملیت وی در قتل‌ها را ثابت می‌کرد.

این تروریست داعشی همچنین آدرس برخی گورهای دسته‌جمعی اسپایکر را به نیروهای الحشد الشعبی داده است که تاکنون کشف نشده بود.

جنایت اسپایکر به دست تروریست‌های داعش در ۱۴ ژوئن ۲۰۱۴ به عنوان یکی از هولناک‌ترین صحنه‌های حضور داعش در عراق محسوب می‌شود که بعید است تا سال‌های از حافظه مردم این کشور پاک شود.

جنایتی که با همکاری برخی از عشایر منطقه در استان صلاح‌الدین رخ داد. در این حادثه که از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ ژوئن ۲۰۱۴ به طول انجامید، برخی از دانشجویان دانشکده نظامی «اسپایکر» موفق به فرار شده و ۱۷۰۰ نفر از دانشجویان نظامی بازداشت شده به دست داعش نیز با شلیک گلوله اعدام شدند. جنازه بسیاری از این کشته شدگان کماکان یافت نشده است و هر از گاهی چند جنازه در رود دجله پیدا می‌شود که مربوط به ماجرای اسپایکر است.

سه سال پیش «هشام الهاشمی» کارشناس سازمان‌های تروریستی عراقی با سه تن از فرماندهان داعش به گفت‌و‌گو نشست و آن‌ها به وی گفتند که دستور کشتار را فرماندهی به نام «ابومسلم الترکمانی» معروف به «ابو معتز القرشی» صادر کرد و تعدادی بالغ بر ۱۵۰ الی ۲۰۰ تروریست داعشی نیز دستور وی را اجرا کردند.

به گفته این فرمانده سابق داعش، اجرا کنندگان دستور قتل‌عام افرادی بودند که ریشه قبیله‌ای نداشته و افرادی بدون شغل و هویت و همینطور به شدت فاقد معلومات دینی بودند.

به گفته آن‌ها جنایت اسپایکر در نزد البغدادی به معنای رعب و وحشتی بود که برای رسیدن به بغداد لازم بود تا انجام شود و «ابوبکر البغدادی» سرکرده معدوم داعش به انجام چنین جنایت‌های هولناکی تمایل داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان