تظاهرات در لیبی برای محکوم کردن اقدامات خرابکارانه

يکشنبه 12 تير 1401
09:03
تظاهرات در لیبی برای محکوم کردن اقدامات خرابکارانه راهپیمایی در شهر طبرق لیبی در حمایت از پارلمان برگزار شد، تظاهرکنندگان در محکومیت اقدامات خرابکارانه و سرقت از محل پارلمان شعار سردادند.

العالم_لیبی

به گزارش سایت "ساعت 24" لیبی، روز جمعه خرابکاران به علت اوضاع سخت معیشتی و شرایط سیاسی موجود، پارلمان شهر طبرق را آتش زدند و برخی وسائل پارلمان را سرقت کردند.

شهرداری شهرطبرق نیز به نوبه خود این اقدام را محکوم کرد.

شهرداری طبرق در بیانه ای در فیسبوک منتشر کرد که تنها تظاهرات مسالمت آمیز برای حقوق عادی شهروندی مردم لیبی را تایید می کند.

همزمان شهرداری بر محکوم کردن اقدامات خرابکارانه و آسیب رساندن به اموال دولتی تاکید کرد زیرا اموال دولتی متعلق به همه مردم لیبی است.

معترضان، اعضای پارلمان این کشور را یکی از عوامل فساد در این کشور عنوان کردند.

کشور لیبی از سال ۲۰۱۱ تاکنون دچار بی‌ثباتی شده و شاهد درگیری گروه‌های مختلفی بوده تا جایی که گروه‌های مسلح در این کشور به دو بخش شرقی (طبرق) و غربی (طرابلس) تبدیل شدند و با حمایت برخی کشورها با یکدیگر جنگ کردند.

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟