رئیسی در آئین دریافت استوارنامه سفیر جدید سوئیس:

پیشنهاد صدور قطعنامه علیه ایران در حین مذاکره، غیرمسئولانه و ناقض روح مذاکره و توافق بود

دوشنبه 13 تير 1401
14:08
پیشنهاد صدور قطعنامه علیه ایران در حین مذاکره، غیرمسئولانه و ناقض روح مذاکره و توافق بود رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا باید تصمیم بگیرد که به الزامات مذاکره و توافق پایبند باشد، اظهار داشت: اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی در پیشنهاد صدور قطعنامه در شورای حکام در زمانی که مذاکره برای توافق در جریان است، اقدامی غیرمسئولانه و ناقض روح مذاکره و توافق و بیانگر تناقض رفتاری آنها است.

العالم_ایران

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در آئین دریافت استوارنامه «نادین اولیویری لوزانو» سفیر جدید سوئیس با اشاره به قدمت بیش از ۱۰۰ ساله روابط دو کشور گفت: ایران آماده گسترش حداکثری روابط با همه کشورها از جمله سوئیس در عرصه‌های تجاری، اقتصادی و سیاسی است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به نقش دیپلماتیک سفارت سوئیس در تهران افزود: آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال ایران گرفتار اشتباه محاسباتی هستند و امیدوارم شما واقعیات ایران را به دولت متبوع و دیگر کشورها منتقل کنید تا متوجه شوند که ایران علیرغم دشمنی‌ها، به پیشرفت خود ادامه داده است و سیاست‌های سلطه‌طلبانه آنها اثر معکوس گذاشته است.

رئیسی اظهار داشت: اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی در پیشنهاد صدور قطعنامه در شورای حکام در زمانی که مذاکره برای توافق در جریان است، اقدامی غیرمسئولانه و ناقض روح مذاکره و توافق و بیانگر تناقض رفتاری آنها است.

رئیس جمهور تصریح کرد: آمریکا باید تصمیم بگیرد که به الزامات مذاکره و توافق پایبند بماند.

«نادین اولیویری لوزانو» سفیر جدید سوئیس نیز در این مراسم گفت: ایران و سوئیس در بیش از ۱۰۰ سال سپری شده از برقراری روابط دیپلماتیک، همواره تعاملات و همکاری‌های مثبت و سازنده‌ای با یکدیگر داشته‌اند.
سفیر سوئیس با اشاره به نقشه راه روابط تهران و برن خاطرنشان کرد: به عنوان سفیر سوئیس برنامه اصلی من تلاش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا