بایدن وارد اراضی اشغالی شد/ تدابیر شدید امنیتی در بن گوریون + ویدئو

چهارشنبه 22 تير 1401
17:35
بایدن وارد اراضی اشغالی شد/ تدابیر شدید امنیتی در بن گوریون + ویدئو هواپیمای حامل رئیس‌جمهور آمریکا در تل‌آویو فرود آمد.

العالم - ایران

هواپیمای حامل «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، در فرودگاه «بن گوریون» در تل‌آویو فرود آمد.

منابع عبری گزارش دادند که مقامات رژیم صهیونیستی برای استقبال از جو بایدن در فرودگاه بن گوریون حاضر شده‌اند.

بایدن

بایدن

استقرار سامانه‌های پدافند هوایی در فرودگاه

«اسحاق هرتزوگ» رئیس‌ رژیم صهیونیستی پس از ورود بایدن گفت: «سفر رئیس‌جمهور بایدن بازتاب دهنده عمق روابط دوجانبه است. رئیس‌جمهور بایدن همواره حامی اسرائیل بوده است. ما چالش‌های امنیتی ایجادشده از سوی ایران که اسرائیل و همسایگانش را تهدید می‌کند، مورد بررسی قرار خواهیم داد.»

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی نیز گفت: «ما با بایدن درباره مسائل امنیت داخلی گفت‌وگو خواهیم کرد.»

لاپید در ادامه با ادعای اینکه این رژیم بسیار پیشرفت کرده است، افزود: «ما درباره ایجاد یک ساختار امنیتی و اقتصادی جدید در خاورمیانه بحث خواهیم کرد. سفر بایدن تاریخی است و ما نیاز به تشکیل یک ائتلاف جدید که برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند، مورد بررسی قرار خواهیم داد.»

اما در مقابل، رئیس‌جمهور آمریکا بیان کرد: «باعث افتخار من است که در میان دوستانم به اسرائیل یهودی و مستقل سفر کنم. روابط ما با اسرائیل قوی‌تر و عمیق‌تر از سابق است.»

جو بایدن در ادامه مدعی شد: «ما حمایت مستمر خود از راهکار دودولتی را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد؛ ما به دنبال صلحیم و نمی‌خواهیم اشتباهات گذشته تکرار شود. به اقدام مشترک خود برای مبارزه با یهودستیزی ادامه خواهیم داد.»

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست


تاکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در عرصه دیپلماسی از موضع عزت و اقتدار


بقائی: متن پیشنهادی ایران معقول و سخاوتمندانه بود/ خواسته ما توقف جنگ، محاصره دریایی و آزادی دارایی‌ها است


مراسم اربعین شهید امیر سپهبد موسوی در کل کشور برگزار می شود


نفت ۴ دلار دیگر گران شد


انهدام یک پهپاد دشمن با آتش پدافند ارتش


جاسوس مشترک سیا و موساد در ایران اعدام شد


گفت‌وگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و هلند


هلاکت 18 نظامی اسرائیلی در نبرد با حزب‌الله از ماه مارس


بزنگاه اخراج آمریکا از منطقه و افول امپراطوری‌اش