رزمایش هوایی یونان و رژیم صهیونیستی و تمرین سناریوهای مختلف

چهارشنبه 22 تير 1401
20:16
رزمایش هوایی یونان و رژیم صهیونیستی و تمرین سناریوهای مختلف منابع رسانه‌ای از برگزاری رزمایش هوایی رژیم صهیونیستی و یونان و تمرین سناریوهای مختلف خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع رسانه‌ای بعد از ظهر چهارشنبه به وقت تهران از برگزاری یک رزمایش هوایی بین نیروهای هوایی رژیم صهیونیستی و یونان بر فراز فلسطین اشغالی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری‌ «آناتولی» به نقل ارتش رژیم اسرائیل، جنگنده‌های رژیم اسرائیل و یونان تمرین هوایی مشترکی را برگزار کردند. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رزمایش روز سه‌شنبه بر فراز آسمان اسرائیل (فلسطین اشغالی) برگزار شد و شامل آموزش‌هایی برای شبیه‌سازی عملیات سوخت‌گیری مجدد و نبرد پیشرفته هوا به هوا بود.

ارتش رژیم صهیونیسیتی در بیانه خود افزود که این تمرین هوایی به افزایش آمادگی برای نبرد در سناریوهای مختلف و همچنین تقویت روابط بین نیروهای هوایی اسرائیل و یونان کمک می‌کند.

در این بیانیه آمده است: «این رزمایش عرصه‌ای برای یادگیری مشترک و تقویت روابط بین دو نیروی هوایی او نماد نقطه عطف مهمی در تقویت همکاری‌های راهبردی و بین‌المللی بین اسرائیل و یونان است. این رزمایش همچنین به پیشبرد قابلیت‌های رزمی مختلف او صلاحیت آنها در سناریوهای جنگی احتمالی کمک کرده و باعث ایجاد چالش برای خدمه هوایی و تیم‌های فنی می‌شود.»

روز سه شنبه نیز برخی رسانه‌های یونان به شرح این رزمایش و تقابل با ترکیه پرداخته بودند. ارتش یونان به تازگی برای مقابله با نفوذ پهپادهای ترکیه از رژیم اسرائیل کمک گرفته است.

یک مقام ارشد دولت یونان روز شنبه از مراحل پایانی نخستین سامانه ضد پهپادی یونان خبر داد. «کریستوس دیماس» معاون وزیر سرمایه گذاری و توسعه یونان گفت:«اولین سامانه ضد هواپیماهای بدون سرنشین یونان توسط "هلاس" (مرکز تحقیقات و فناوری) در حال توسعه است.»

بر اساس این گزارش، یونان با مشکل رخنه پهپادی ترکیه مواجه است و این یک راه حل جامع برای مشکل رو به رشد تهدید پهپاد است که بر اساس یک سیستم پیشرفته ساخته شده است. یونان مدعی است که این سامانه یکپارچه کاملا بومی بوده و برای شناسایی و خنثی‌سازی هواپیماهای بدون سرنشین متخاصم ساخته شده است. این طرح که در دو ماه گذشته به صورت کاملا محرمانه بوده یک چتر واقعی برای مقابله با پهپادهای ترکیه در جزایر و نقاط حساس سراسر یونان در حال راه‌اندازی است.

برخی منابع خبری از کمک رژیم صهیونیستی به یونان در ساخت این چتر ضد پهپادی خبر دادند و نوشتند این سامانه در حال استقرار که از فناوری (رژیم) اسرائیل استفاده می‌کند، اساساً به گونه‌ای است که درقابلیت پرواز پهپادهای دشمن بالقوه ایجاد اختلال می‌کند. هدف این سامانه اساساً «کور کردن» پهپادهای تهدید کننده است تا آنها نتوانند ماموریت خود را کامل کنند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۲ بسیجی حافظ امنیت در مشهد


فیدان: اروپا در حال درک تهدید اسرائیل برای امنیت بین‌المللی است


آمریکا و اسرائیل به عنوان جنایتکاران جنگی مجازات می‌شوند


سفر معاون رئیس‌جمهور به پاکستان برای شرکت در اجلاس وزرای زن کشورهای اسلامی


سلاح استراتژیک؛ شکوه مشارکت مردم در بدرقه رهبر شهید


تمجید رئیس ستاد بسیج مردمی عراق از حضور میلیونی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران


سقوط اعتبار نتانیاهو در میان رأی‌دهندگان


تخصیص ارز مواکب آغاز شد


قدردانی وزارت اطلاعات از امت اسلامی برای حضور در آیین تشییع «آقای شهید ایران»


پشت پرده نزاع بر سر «هرمز» و جایگاه منطقه‌ای ایران در نظم پساجنگ


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود