در سفر به فلسطین اشغالی؛

بلینکن با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد

پنج‌شنبه 23 تير 1401
08:28
بلینکن با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد وزیر خارجه آمریکا که به همراه جو بایدن رئیس جمهور این کشور به سرزمین های اشغالی سفر کرده است، با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به همراه جو بایدن رئیس جمهور این کشور به فلسطین اشغالی سفر کرده است از دیدار خود با یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

بر اساس این گزارش، بلینکن اعلام کرد که با یائیر لاپید نخست وزیر اسرائیل دیدار و رایزنی کرده است.

وزیر خارجه آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت که پس از ورود به اورشلیم (قدس اشغالی) به همراه جو بایدن رئیس جمهور این کشور، شخصاً با یائیر لاپید نخست وزیر اسرائیل دیدار و رایزنی کرده است.

بلینکن گفت: ما پیرامون راهکارهای تقویت بیشتر روابط دوجانبه حیاتی رایزنی کردیم.

وزیر خارجه آمریکا افزود: ما به چالش‌های جهانی مربوط به نگرانی‌های متقابل رسیدگی و پایبندی ایالات متحده به صلح و امنیت در منطقه را تقویت می‌کنیم.

گفتنی است که جو بایدن برای نخستین بار به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به تل آویو سفر کرده است.

«جو بایدن» در مراسم استقبال در سخنانی گفت: این نخستین سفر من به اسرائیل در زمان ریاست جمهوری من است. روابط ما با اسرائیل بسیار قوی تر و عمیق تر از قبل است. با اسرائیل در تلاش برای تقویت سامانه‌ های دفاعی از جمله سامانه گنبد آهنین و نیز سیستم لیزری خواهیم بود. در این سفر، پیرامون حمایت همیشگی خود از راه حل تشکیل دو کشور بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است