ریاض : چیزی به اسم «ناتوی عربی» و اتحاد نظامی با اسرائیل وجود ندارد

يکشنبه 26 تير 1401
12:09
ریاض : چیزی به اسم «ناتوی عربی» و اتحاد نظامی با اسرائیل وجود ندارد وزیر امور خارجه عربستان سعودی تاکید کرد که چیزی به اسم «ناتوی عربی» وجود ندارد و ریاض در پی ایجاد هیچ ائتلافی با تل آویو در منطقه نیست.

العالم_عربستان سعودی

«فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی روز گذشته (شنبه) در حاشیه نشست جده تاکید کرد که چیزی به اسم «ناتوی عربی» وجود ندارد و صحبتی درباره ایجاد ائتلاف منطقه‌ای با تل آویو مطرح نیست.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، بن فرحان در نشستی خبری تصریح کرد: «صحبتی درباره ائتلاف منطقه‌ای در خلیج [فارس] با اسرائیل وجود ندارد؛ اگر هم چنین صحبتی وجود داشته باشد، عربستان در هیچ گفت‌وگویی [درباره آن] شرکت نخواهد کرد».

وزیر خارجه سعودی افزود: «هرگز هیچ نوع همکاری نظامی یا فنی با اسرائیل مطرح نشده است؛ نمی‌دانم این اخبار از کجا آمده‌اند. نه طی نشست [جده] و نه قبل از آن چنین چیزی مطرح نشد و مورد بررسی قرار نگرفت».

وی تاکید کرد: «چیزی به نام ناتوی عربی وجود ندارد و این موضوع نیست، اما پادشاهی عربستان سعودی نزدیک به پنج سال پیش پیشنهاد تشکیل یک سیستم دفاعی مشترک عربی را ارائه کرد».

بن فرحان درباره هدف و موضوع نشست روز گذشته در عربستان خاطرنشان کرد: «در نشست جده بر موضوع شراکت با واشنگتن تمرکز شده بود».

وزیر امور خارجه سعودی درباره تنش روابط میان واشنگتن و ریاض هم گفت: «شراکت ما با آمریکا قدیمی، پابرجا و مستمر است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران