فؤاد حسین: از شمال تا جنوب عراق از تجاوز ترکیه خشمگین هستند

چهارشنبه 5 مرداد 1401
03:56
فؤاد حسین: از شمال تا جنوب عراق از تجاوز ترکیه خشمگین هستند
وزیر خارجه عراق بامداد روز چهارشنبه به وقت تهران در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت سازمان ملل، ضمن درخواست برای صدور قطعنامه‌ای که ترکیه را ملزم به خروج از خاک عراق کند، گفت که از شمال تا جنوب این کشور از تجاوز اخیر ترکیه به شمال عراق خشمگین هستند.

العالم-عراق

«فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق اعلام کر که بغداد خواستار صدور قطعنامه‌ای است که ترکیه را ملزم به خارج کردن نیروهای نظامی‌اش از تمام خاک عراق کند.

وی که در نشست شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌کرد، افزود: «دولت عراق تاکید دارد که تلاش خواهد کرد تا سهم مثبتی در حل درگیری‌های منطقه داشته باشد».

فؤاد حسین اضافه کرد: «عراق آمادگی کامل خود برای همکاری با کشورهای مربوطه برای اخراج پ‌ک‌ک از عراق را اعلام می‌دارد».

وی همچنین خواستار آن شد که ترکیه به پرداخت خسارت به خانواده قربانیان حمله موشکی اخیر این کشور به شهر دهوک عراق بپردازد.

وزیر خارجه عراق خواستار ایجاد گروه بین‌المللی مستقل برای تحقیق درباره این تجاوز شد.

فؤاد حسین تاکید کرد: «عراق رویکرد ترکیه در انتقال مشکلات داخلی‌اش به عراق را رد می‌کند».

وی اضافه کرد: «یک حالت خشم مردمی وجود دارد که عراق را از جنوب تا شمال به دلیل تجاوزات ترکیه فرا گرفته است».

وزیر خارجه عراق اضافه کرد: «ما نسبت به ادامه رفتار تهاجمی ارتش ترکیه هشدار می دهیم که ممکن است اوضاع را به عواقب غیرقابل تصوری سوق دهد».

چهارشنبه هفته قبل بود که رسانه‌های محلی خبر دادند در حمله نیروهای ترکیه به شمال عراق یک گلوله توپ به تفرجگاهی در استان دهوک اصابت کرده و ۹ گردشگر جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۲ بسیجی حافظ امنیت در مشهد


فیدان: اروپا در حال درک تهدید اسرائیل برای امنیت بین‌المللی است


آمریکا و اسرائیل به عنوان جنایتکاران جنگی مجازات می‌شوند


سفر معاون رئیس‌جمهور به پاکستان برای شرکت در اجلاس وزرای زن کشورهای اسلامی


سلاح استراتژیک؛ شکوه مشارکت مردم در بدرقه رهبر شهید


تمجید رئیس ستاد بسیج مردمی عراق از حضور میلیونی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران


سقوط اعتبار نتانیاهو در میان رأی‌دهندگان


تخصیص ارز مواکب آغاز شد


قدردانی وزارت اطلاعات از امت اسلامی برای حضور در آیین تشییع «آقای شهید ایران»


پشت پرده نزاع بر سر «هرمز» و جایگاه منطقه‌ای ایران در نظم پساجنگ


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود