رزمایش چتربازان ارتش سوریه با پوشش هوایی روسیه

جمعه 7 مرداد 1401
15:41
رزمایش چتربازان ارتش سوریه با پوشش هوایی روسیه چتربازان ارتش سوریه با همکاری آموزش دهندگان و پوشش هوایی روسیه رزمایشی را با موفقیت انجام دادند.

العالم - سوریه

نیروهای نظامی سوری و روسی، رزمایشی را در خاک سوریه برگزار کردند.

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط»، چتربازان ارتش سوریه «در همکاری با آموزش‌دهندگان و پوشش هوایی روسیه» در این رزمایش شبانه‌ شرکت کردند.

در این رزمایش، نیروهای زبده سوری، عملیات فرضی خود را با موفقیت به پایان رسانده و به اهداف خود در نواحی صعب‌العبور سوریه رسیدند.

خبرگزاری «سانا» درباره این رزمایش نوشت: «این رزمایش مشترک سطح بالای هماهنگی و کارایی بالا در دستیابی به نتایج مطلوب در تمرینات نظامی را بین دو طرف نشان داد».

پیش‌تر نیز خلبان‌های روسی و سوری رزمایش‌هایی را در سرتاسر سوریه از جمله در مجاورت بلندی‌های جولان اشغالی برگزار کرده بودند.

روسیه همچنین بمب‌افکن‌ها و جنگنده‌های مجهز به موشک‌های ابر فراصوت را برای مشارکت در رزمایشی در دریای مدیترانه به سوریه فرستاد.

روز چهارشنبه مقامات روسی خبر دادند که در هفته‌های اخیر، شمال سوریه شاهد تحرکات مسکو و دمشق علیه ترکیه بود و دو کشور اقدام به تأسیس پایگاه‌های نظامی مشترک در مناطق تحت نفوذ شبه‌نظامیان کرد کرده‌اند.

وبگاه عنب بلدی نیز به نقل از منابع محلی نوشت که نظامیان ارتش سوریه اقدام به ارسال تانک و تجهیزات و اعزام نیروهای بیشتر به رقه کرده‌اند. مقامات گروه «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) نیز گفتند ارتش سوریه با نظارت روسیه تجهیزات بیشتری روانه شمال سوریه کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت