خبرنگار العالم گزارش داد؛

یارکشی خیابانی در عراق+فیلم

دوشنبه 10 مرداد 1401
17:40
مدیر دفتر شبکه العالم در بغداد گفت در حالی که طرفداران جریان صدری در عراق به تحصن خود در ساختمان پارلمان ادامه می دهند، چارچوب هماهنگی خواستار گفتگو شده است.

العالم _ عراق

مدیر دفتر العالم گزارش داد کمیته تنظیم تظاهرات حمایت از مشروعیت، با صدور بیانیه ای تاکید کرده است که دعوت به تظاهرات و نیز برافراشتن پرچم عراق هیچ طرف سیاسی را هدف قرار نمی دهد.

در این بیانیه آمده است تظاهرکنندگان نیز هیچ گونه شعار تحریک آمیز سر نمی دهند و وارد منطقه سبز بغداد نیز نمی شوند.

خبرنگار العالم گفت در حالی که طرفداران چریان صدری به تحصن خود در ساختمان پارلمان عراق ادامه می دهند، مقتدا صدر رهبر این جریان خواستار آن شده است که طرفدارانش در همه استان ها بجز استان نجف اشرف تظاهرات برگزار کنند و این در حالی است که چارچوب هماهنگی نیز خواستار تجمع طرفدارنش شده است.

در بحبوحه این تحولات، حیدر العبادی نخست وزیر پیشین عراق طرحی را برای گفتگو بین چارچوب هماهنگی و جریان صدری پیشنهاد داده هرچند جریان صدری با آن مخالفت کرده است.

مدیر دفتر العالم افزود بین مردم عراق صف بندی های سیاسی شکل گرفته است و نیروهای سیاسی به مردم روی آورده اند و در همین حال با توجه به مخالفت جریان صدری با درخواست ها برای گفتگو، اوضاع عراق به سمت نامشخصی پیش می رود.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم