حزب مغربی: سازش موجب گستاخی و تشویق رژیم صهیونیستی شده است

شنبه 15 مرداد 1401
17:24
حزب مغربی: سازش موجب گستاخی و تشویق رژیم صهیونیستی شده است
حزب عدالت و توسعه مغرب سازش را عامل اصلی تشویق رژیم صهیونیستی برای حمله به فلسطینی‌ها دانست.

العالم_فلسطین اشغالی

حزب عدالت و توسعه مغرب امروز (شنبه) در واکنش به یورش رژیم صهیونیستی به منطقه غزه، با صدور بیانیه‌ای «سازش» را عامل اصلی تشویق این رژیم برای ادامه دادن به جنایت‌ها، نژادپرستی و توسعه‌طلبی‌ها دانست.

به نوشته وبگاه عربی۲۱، در این بیانیه آمده است که عادی‌سازی روابط موجب شده است تا رژیم صهیونیستی با خیال راحت به جنایت علیه مردم فلسطین ادامه داده و هیچ رغبتی برای تشکیل کشور فلسطینی به پایتختی قدس اشغالی نشان ندهد.

این حزب که بزرگترین حجزب مغرب به شمار می‌رود در بیانیه خود از جامعه جهانی و کشورهای اسلامی خواست تا به مسئولیت خود در برابر اشغالگران و جنایت آن‌ها در قبال مردم فلسطین پایبند باشند.

در ادامه این بیانیه از نقش مقاومت فلسطین و ایستادگی‌اش در برابر اشغالگران تمجیده شده و از تمامی گروههای فلسطینی خواسته شده تا در برابر دشمن صهیونیستی و برنامه‌هایش وحدت داشته باشند.

دعوت حزب عدالت و توسعه برای توقف سازش با رژیم صهیونیستی در حالی است که مغرب همراه با امارات و بحرین روابط خود را با این رژیم عادی‌سازی کرده است و در آخرین مورد «یعقوب شباتی» رئیس کل پلیس رژیم صهیونیستی جمعه گذشته وارد مغرب شد و با مقامات رباط دیدار کرد.

ماه گذشته میلادی نیز «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی به همراه «گدعون ساعر» وزیر دادگستری این رژیم از مغرب دیدن کرد که اعتراضات گسترده‌ای را به همراه داشت.

تل آویو و رباط در ۱۰ دسامبر ۲۰۲۰ از سرگیری روابط خود را که از سال ۲۰۰۰ و در پی انتفاضه دوم قطع شده بود، اعلام کردند.

حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از عصر دیروز (جمعه / ۱۴ مرداد) تحت عنوان «صبح صادق» آغاز شد و تا امروز (شنبه) همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، از روز گذشته تاکنون ۱۲ فلسطینی از جمله «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین در حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که برآورد می‌کند حملات دست‌کم تا یک هفته دیگر همچنان ادامه داشته باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


سردار شکارچی: قدرت ایران به مراتب از گذشته بیشتر است


پیام فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت گرامیداشت نخستین سالگرد جنگ تحمیلی دوم


ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری + فیلم


نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت