جولیانی: ترامپ به کاخ سفید برسد، به خانه‌های بایدن حمله خواهد کرد

يکشنبه 23 مرداد 1401
10:52
جولیانی: ترامپ به کاخ سفید برسد، به خانه‌های بایدن حمله خواهد کرد شهردار سابق نیویورک و وکیل شخصی سابق دونالد ترامپ با بیان اینکه تفتیش اف‌بی‌آی از عمارت مارالاگو "اقدامی سیاسی" بود، گفت که اگر ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شود، به خانه‌های جو بایدن "یورش" خواهد برد.

العالم - آمریکا

«رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و از افراد وفادار به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا به نیویورک پست گفت که اگر ترامپ دوباره رئیس‌جمهور شود، توسط اف‌بی‌آی "اقدامی تلافی‌جویانه" را علیه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا انجام خواهد داد.

جولیانی به این روزنامه گفت: «شما سنت‌شکنی می‌کنید، حمله به خانه رئیس‌جمهوری سابق یک اقدام سیاسی است. ناگهان شما تبدیل به اولین رئیس‌جمهوری آمریکا شدید که رویه "جمهوری موزی" را درخصوص پیگرد سلف خود انجام داد. ما ۲۴۰ سال است که از این کار خودداری کرده‌ایم. ترامپ این کار را علیه هیلاری انجام نداد. فورد هم آن را انجام نداد.»

وی افزود: «اگر ترامپ رئیس‌جمهور شود، اولین کاری که او خواهد کرد حمله به خانه‌های جو بایدن است.»

هنگامی که جولیانی با این روزنامه گفت‌وگو می‌کرد، استدلال کرد که این تفتیش برای کمک به تحقیقات کمیته مجلس نمایندگان آمریکا درخصوص بررسی حمله به کنگره آمریکا در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ انجام شده است.

براساس گزارش اینسایدر، این در حالیست که نتایج جست‌وجوی روز جمعه اف‌بی‌آی نشان داد که این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا متهم به اختفا و نگهداری "اسناد فوق محرمانه" در خانه‌اش است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است