واکنش مضحک انگلیس به اظهار نظر وزارت خارجه ایران درباره حمله به سلمان رشدی

سه شنبه 25 مرداد 1401
10:23
واکنش مضحک انگلیس به اظهار نظر وزارت خارجه ایران درباره حمله به سلمان رشدی سخنگوی بوریس جانسون کوشید نویسنده کتاب آیات شیطانی را بیگناه جلوه دهد.

العالم_عراق

به نقل از رویترز، سخنگوی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، روز دوشنبه، پس از آنکه وزارت خارجه ایران اظهار داشت نویسنده کتاب آیات شیطانی مقصر حمله به خودش بوده است، در اظهاراتی عجیب گفت: «مضحک» است که بگوییم سلمان رشدی، رمان‌نویس، مسئول حمله به خودش بوده است.»

این سخنگو در گفت‌وگو با خبرنگاران مدعی شد: «واضح است که این مضحک است که بگوییم سلمان رشدی به هر نحوی مسئول این حمله شنیع به خودش بوده است. ... این فقط یک حمله به او نبود، حمله به حق آزادی بیان بود و دولت انگلستان هم در کنار او و هم خانواده‌اش ایستاده است، اما ما به همان اندازه در دفاع از آزادی بیان در سراسر جهان ایستاده‌ایم.»

این در حالی است که مقامات آمریکایی و انگلیسی در روزهای اخیر کوشیده اند تا ایران را مسئول حمله به نویسنده رمان موهن آیات شیطانی جلوه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد