وزیر دفاع مطرح کرد؛

معادله قدرت در منطقه به نفع ما تغییر کرده است/ رژیم صهیونیستی را بیش از پیش در معرض سقوط قرار داده ایم/ حیرت و نگرانی دشمنان از پیشرفت‌های صنعتی و دفاعی ایران

جمعه 28 مرداد 1401
14:47
معادله قدرت در منطقه به نفع ما تغییر کرده است/ رژیم صهیونیستی را بیش از پیش در معرض سقوط قرار داده ایم/ حیرت و نگرانی دشمنان از پیشرفت‌های صنعتی و دفاعی ایران امیر سرتیپ آشتیانی گفت: امروز به الگوی مقاومت پایدار در مقابله با استکبار تبدیل شده ایم و معادله قدرت در منطقه را به نفع خودمان تغییر داده و نظام سلطه و رژیم صهیونیستی را بیش از پیش در معرض سقوط قرار داده ایم.

العالم_ایران

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران با بیان اینکه وزارت دفاع با خداباوری و خوداتکایی طرح جدیدی در ایجاد بازدارندگی و اقتدار دفاعی بکار گرفته‌ است گفت: امروز به الگوی مقاومت پایدار در مقابله با استکبار تبدیل شده ایم و معادله قدرت در منطقه را به نفع خودمان تغییر داده و نظام سلطه و رژیم صهیونیستی بیش از پیش در معرض سقوط قرار داده ایم.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به حیرت و نگرانی دشمنان از پیشرفت‌های شگرفت ایران در حوزه‌های صنعتی و دفاعی افزود: امروز چالش بزرگ تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده ایم؛ که علاوه بر قطع وابستگی به خارج و پاسخگویی به همه نیازهای صنایع داخلی ، در زمینه صادرات هم فراتر از اهدف برنامه در حال حرکت هستیم.

وزیر دفاع با اشاره به نقش موثر کشورمان در تنظیم روابط و تصمیم گیری‌های راهبردی در سطوح منطقه‌ای تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در سایه ایمان به خدا و تبعیت محض از رهبری در اوج قدرت و عزت قرار دارد .

امیر سرتیپ آشتیانی خاطر نشان کرد: امروز با توجه به شرایط ذاتی و محیطی و امنیتی منطقه ، رویکرد توسعه درونزا و چند قابلیتی بر مبنای توسعه علم و فناوری را تعریف کرده ایم ، تا در کوتاه‌ترین زمان نیرو‌های مسلح کشور و جبهه مقاومت را در دستیابی به تجهیزات و سامانه‌های دفاعی به گونه موثر پشتیبانی کنیم و سهم به سزایی در تولید استحکام مولفه‌های قدرت ایفا کنیم.

وزیر دفاع با اشاره به ساخت انواع تجهیزات در حوزه‌های هوایی، دریایی و موشک‌های بالستیک و پهپاد‌های تهاجمی و شناور‌های سطحی و زیرسطحی، جنگ الکترونیک، مهمات هوشمند و نقطه‌زن و جنگ شناختی در سایه همکاری فزاینده با شرکت‌های دانش بینان و دانشگاه ها گفت: این رویکرد در یکسال گذشته ، رشد ۲۰ درصدی صادرات، رشد ۱۵ درصدی تحقیقات، بومی سازی ۴۱۹ اقلام از مواد و قطعات و تجهیزات به دنبال داشته و همچنین نقش بسزایی در کاهش آثار تحریم‌ها ، ایجاد اشتغال ، زمینه سازی برای توسعه پایدار ، جلوگیری از خروج ارز و کمک به تولید ملی بصورت مستقیم و غیر مستقیم داشته است.

امیر سرتیپ آشتیانی همچنین از همکاری با حدود ۳ هزار و پانصد شرکت با حجم همکاری ۳۰ هزار میلیارد تومان خبر داد که افزایش تولید موشک‌های بالستیک سوخت مایع ، تولید شناور‌های تندرو ، انواع تسلیحات دریایی شامل سامانه‌های موشکی ، مین رونده و ارتقای قابلیت و اشراف الکترونیک و بهره برداری از هواپیمای ترابری سیمرغ را به دنبال داشته است.

وزیر دفاع از تدوین سند راهبردی شعار سال ۱۴۰۱ و تشکیل قرارگاه اقتصادی در این وزارتخانه با هدف تبیین نظری این شعار ، صیانت از دارایی‌های مولد و ارائه خدمات به بخش‌های غیر نظامی خبر داد و خاطر نشان کرد: در حال ارائه خدمات متنوع و گسترده‌ به صنعت کشور و بخش‌ خصوصی با انتقال فناروی‌ها هستیم که ساخت واکسن فخرا ، کمک به دولت در بحران‌های طبیعی و اطفای حریق در دیگر کشور‌ها ، کمک به شبکه برق کشور و تامین آب در استان خوزستان، کمک به سیل زدگان بارش‌های اخیر، ایجاد و تغییر کاربری ۶ بخش بیمارستان شهید چمران برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی بخشی از اقدامات وزارت دفاع در این زمینه است.

امیر سرتیپ آشتیانی همچنین به پاکسازی ۳۱۵ هکتار از اراضی آلوده به مین و کشف حدود ۷۱ هزار بمب عمل نکرده اشاره کرد و گفت: این اقدام با افزایش سطح بهره‌برداری از اراضی کشاورزی ، بهبود امنیت در مناطق مرزی را به دنبال داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


دولت برزیل از پذیرش سفیر و سرکنسول رژیم صهیونیستی خودداری کرد


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت