چاووش‌اوغلو: اطلاعات ترکیه و سوریه درحال گفت‌وگو هستند

سه شنبه 1 شهريور 1401
12:34
چاووش‌اوغلو: اطلاعات ترکیه و سوریه درحال گفت‌وگو هستند به دنبال تغییر لحن مقامات آنکارا در قبال دمشق و ابراز تمایل آنها برای از سرگیری روابط دیپلماتیک با سوریه، وزیر خارجه ترکیه در سخنانی از گفت‌وگو میان دستگاه‌های اطلاعات دو کشور در این باره خبر داد.

العالم - ترکیه

مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در سخنانی اعلام کرد: گفت‌وگویی میان سرویس‌های اطلاعاتی سوریه و ترکیه در حال انجام است.

وی تاکید کرد: ما هیچ پیش شرطی برای گفت‌وگو با سوریه نداریم.

وزیر خارجه ترکیه همچنین گفت: گفت‌وگو با دمشق باید هدفمند باشد.

چاووش‌اوغلو در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر دیدار احتمالی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه و بشار اسد، همتای سوری وی در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای در ازبکستان (۲۴ و ۲۵ شهریور) نیز تصریح کرد: هیچ دیداری با دولت سوریه برنامه ریزی نشده و بشار اسد به نشست شانگهای دعوت نشده است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه جمعه گذشته در مسیر بازگشت از شهر لویو اوکراین در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات احتمالی با سوریه به خبرنگاران گفت: دولت‌ها هرگز نمی‌توانند گفت‌وگوی سیاسی و دیپلماسی را کنار بگذارند و رد کنند و ما باید گام‌های بیشتری با سوریه برداریم.

وی افزود: ما چشم طمع به اراضی سوریه نداریم و مردم سوریه برادر ما هستند و به تمامیت ارضی آن اهمیت می‌دهیم و دولت سوریه باید این را درک کند.

اردوغان همچنین گفت: آمریکا و نیروهای ائتلاف، پرورش دهنده اصلی تروریسم در سوریه هستند و همچنان به این کار ادامه می‌دهند. ما باید گام‌های بیشتری با سوریه برداریم تا از طریق آن بتوانیم بسیاری از طرح‌ها را در منطقه ناکام بگذاریم.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است


بقائی: ایران خواستار تعیین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از لبنان است


نخست‌وزیر عراق بر حمایت از دیپلماسی و پایان جنگ تاکید کرد


عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد


پزشکیان: دولت در جنگ اخیر اجازه نداد زندگی مردم دچار اختلال شود


گفت و گوی تلفنی رئیسان مجالس ایران و لبنان درباره مسائل دوجانبه


پاسخ کوبنده ایران به تجاوز نظامی جدید آمریکا


حزب‌الله باز هم از صهیونیست‌ها تلفات گرفت