وزیر خارجه سوریه: به پوتین و رئیسی اعتماد کامل داریم

سه شنبه 1 شهريور 1401
16:01
وزیر خارجه سوریه: به پوتین و رئیسی اعتماد کامل داریم وزیر خارجه سوریه در کنفرانس خبری مشترک با همتای روس خود در مسکو گفت: به ولادیمیر پوتین و ابراهیم رئیسی اعتماد کامل داریم.

العالم _ روسیه

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «فیصل المقداد» همتای سوری‌ او امروز سه‌شنبه در مسکو در کنفرانس مطبوعاتی مشترک حاضر شدند.

وزیر امور خارجه سوریه در این کنفرانس خبری گفت: «روابط سوریه و روسیه راهبردی و در راستای عمل به تمایل ملت دو کشور در برقراری بهترین روابط است.»

فیصل المقداد خاطرنشان کرد: «روابط سوریه و روسیه راهبردی و بیانگر روابط میان دو ملت است. روسیه در جنگ سوریه با تروریسم در سال‌های گذشته کنار ما ایستاد.»

المقداد تأکید کرد: «آمریکا ادعا می‌کند که با تروریسم می‌جنگد اما در واقع خود از تروریسیم حمایت می‌کند. گفت‌و‌گوها [با طرف روس] درباره مواضع کشور ما در قبال تمام مسائل، عمیق بود. سوریه از عملیات نظامی روسیه در اوکراین برای محافظت از دونباس حمایت می‌کند.»

وزیر امور خارجه سوریه همچنین گفت: «کشورهای غربی حد و حدود را زیر پا گذاشته و باعث لبریز شدن کاسه صبر دیگران شده اند. سوریه از حق روسیه در دفاع از خود حمایت می‌کند. رسانه‌های غربی [حقایق را] جعل می‌کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"