امیرعبداللهیان: برای مناسبات دوجانبه با تانزانیا نقشه راه ترسیم می کنیم

پنج‌شنبه 3 شهريور 1401
02:12
امیرعبداللهیان: برای مناسبات دوجانبه با تانزانیا نقشه راه ترسیم می کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به تانزانیا گفت که قرار است درباره توسعه مناسبات دوجانبه در ابعاد مختلف با تانزانیا نقشه راهی ترسیم شود که بر مبنای آن به روابط شتاب ببخشیم.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دومین مقصد سفرش به قاره آفریقا و پس از سفر به مالی و دیدار با مقامات این کشور ساعتی قبل (شامگاه چهارشنبه) وارد تانزانیا شد و مورد استقبال «لیبراتو مولامولا» وزیر خارجه تانزانیا قرار گرفت، در جمع خبرنگاران گفت که در دیدار با رئیس جمهور تانزانیا دعوت آیت‌الله رئیسی از همتای تانزانیایی برای سفر به ایران را ابلاغ خواهد کرد.

وزیر خارجه ضمن تشکر از همتای تانزانیایی برای دعوت رسمی از وی و هیأت همراه از وزارت خارجه، بخش‌های دولتی و بخش خصوصی اظهار داشت: قرار است در گفت‌وگو با وزیر خارجه تانزانیا درباره توسعه مناسبات دوجانبه در ابعاد مختلف نقشه راهی را ترسیم کنیم که بر مبنای آن به روابط شتاب ببخشیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی به حضور بازرگانان و صاحبان صنایع و بخش‌های دولتی در این سفر اشاره کرد و افزود: بازرگانان، صاحبان صنایع و بخش‌های دولتی که من را در این سفر همراهی می‌کنند نشست مهمی را در دارالسلام خواهند داشت و با رئیس جمهور تانزانیا گفت‌وگو خواهم داشت و ضمن ابلاغ دعوت جناب آقای دکتر رئیسی نقشه راهی را که با خانم وزیر درباره آن توافق خواهیم کرد ان‌شاءالله در حضور ایشان نهایی خواهیم کرد.

وی همچنین به سفرش به زنگبار اشاره کرد و افزود: در سفر به زنگبار نیز نشست تجاری برگزار و دیدارهای رسمی خواهم داشت.

لیبراتو مولامولا وزیر خارجه تانزانیا نیز در جمع خبرنگاران از حضور امیرعبداللهیان و هیأت همراه ابراز خرسندی کرد و گفت:‌ بسیار خرسندم که وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا حضور دارد و مدت‌هاست که چشم انتظار حضور ایشان در تانزانیا هستیم.

لیبراتو مولامولا روابط تانزانیا و ایران را روابطی بسیار نزدیک خواند و از حضور هیأت بلندپایه‌ ایرانی در این کشور ابراز خرسندی کرد.

وی افزود: بسیار خرسندم که همراه وزیر خارجه هیأتی از تجار ایرانی نیز حضور دارند و مایلم از سفیر ایران به خاطر برگزاری و هماهنگی‌های این دیدار سپاسگزاری کنم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از تانزانیا نیز سفری به مالی داشت و ضمن دیدار با همتای خود با رئیس دولت موقت مالی نیز دیدار و گفت‌‌وگو کرد. همچنین در این سفر نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری مالی به ریاست وزرای خارجه برگزار و در پایان سند این نشست امضا شد و مقرر شد که نشست بعدی در تهران برگزار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای