حضور ۲۰ هزار نیروی امنیتی برای تأمین امنیت پیاده‌روی اربعین

شنبه 5 شهريور 1401
13:17
حضور ۲۰ هزار نیروی امنیتی برای تأمین امنیت پیاده‌روی اربعین اداره اطلاع‌رسانی فرماندهی ارتش عراق در استان کربلا از حضور ۲۰ هزار نیروی امنیتی برای تأمین امنیت پیاده‌روی اربعین حسینی (ع) خبر داد.

العالم - عراق

سرهنگ «فاهم الکریطی» مدیر اداره اطلاع‌رسانی ارتش عراق در فرماندهی «عملیات کربلا» امروز (شنبه) در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها از مشارکت ۲۰ هزار نیروی امنیتی و نظامی برای تأمین امنیت زائران اربعین امام حسین (علیه السلام) خبر داد.

وی گفت: در طرح تأمین امنیت پیاده‌روی اربعین، از جنگنده‌ها و بالگردهای ارتش، پهپادها و دوربین‌های حرارتی نیز استفاده می‌شود. به گفته وی نیروهای ارتش از چندی پیش عملیات پاکسازی و تأمین امنیت مناطق اطراف کربلا تا صحرای الانبار را آغاز کرده‌اند.

سرهنگ «فاهم الکریطی» در ادامه گفت: نیروهای نظامی و امنیتی علاوه بر تأمین امنیت راهها در امر ارائه خدمات به زائران نیز فعالیت خواهند کرد.

الکریطی با اشاره به اینکه «طرح امنیتی برای امسال کارآمدتر خواهد بود»، گفت: «هدف عملیات امنیتی، حفظ پایداری امنیت و ثبات و جلوگیری از نفوذ افراد تحت تعقیب و عناصر تروریستی به منطقه از طریق مناطق بیابانی اطراف است.»

از سوی دیگر «علی الحمدانی» فرماندهی عملیات «فرات مرکزی» در سازمان الحشد الشعبی نیز گفت که این نهاد نظامی-مردمی در هماهنگی با فرماندهی ارتش و پلیس در تأمین امنیت مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی (ع) مشارکت خواهد کرد.

به گفته وی الحشدالشعبی اقدام به نصب ۱۲ دوربین حرارتی با برد ۳۵ کیلومتری و استفاده از پهپادهایی با برد ۱۵۰ کیلومتر و ۳۰ کیلومتر خواهد کرد و همچنین نیروهای این سازمان در اغلب محورها مستقر خواهند شد تا علاوه بر تأمین امنیت، به ارائه خدمات به زوار نیز بپردازند.

در این راستا سازمان اطلاعات عراق در تاریخ ۲۳ مرداد از کشف یک مخفیگاه تروریست‌های داعش به همراه مواد منفجره در شمال استان بابل خبر داد و اعلام کرد که تروریست‌ها قصد عملیات تروریستی در مراسم اربعین حسینی (ع) را داشتند. در تاریخ ۱۸ مرداد ماه نیز ارتش عراق، از خنثی کردن یک عملیات تروریستی علیه زائران حسینی (ع) در استان دیالی خبر داده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره