فرودگاه بن‌گوریون فلسطین اشغالی باز هم دچار حادثه شد

شنبه 5 شهريور 1401
16:10
فرودگاه بن‌گوریون فلسطین اشغالی باز هم دچار حادثه شد ورود یک پهپاد ناشناس به باند فرود فرودگاه بن‌گوریون، منجر به تغییر مسیر پروازی یک هواپیما از مبدأ نیویورک شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) از حادثه غیرعادی در فرودگاه بن‌گوریون در فلسطین اشغالی خبر داد.

بر اساس این گزارش، یک پهپاد ناشناس وارد باند فرود در این فرودگاه شد و در پی این موضوع، مسیر پروازی یک هواپیما از مبدأ نیویورک تغییر داده شد.

به گزارش فارس، حدود یک ماه پیش نیز، رسانه‌های عبری اعلام کردند که در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون ماده‌ای سمی پخش شده است. روزنامه عبری «معاریو» با اشاره به اینکه گاز کلر در فرودگاه منتشر شده، از حضور تعداد زیادی خودرو و نیروی امدادی در فرودگاه بن گوریون برای کشف منشأ گاز خبر داد.

«کاید ظاهر» سخنگوی سازمان امداد نجات در فلسطین اشغالی در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد که گاز کلر از طریق دستگاه‌های خنک‌کننده در فضا پخش شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند