هشدار تحلیلگران درباره شرایط خطرناک عراق

سه شنبه 8 شهريور 1401
13:36
هشدار تحلیلگران درباره شرایط خطرناک عراق تحلیلگران عراقی درمورد تشدید بحران در این کشور هشدار دادند.

العالم - عراق

احمد السراجی تحلیلگر سیاسی عراقی گفت درگیری‌های مسلحانه بین طرفداران جریان صدری و نیروهای عراقی فتنه است و کشور را به لبه پرتگاه می برد.

السراجي در گفتگو با العالم افزود این درگیری ها و منع رفت و آمد، زندگی روزمره را هم در بغداد و هم در برخی استان ها فلج کرده است.

1غازي اللامي دیگر تحلیلگر سیاسی عراقی هم گفت اجازه دادن به تظاهرکنندگان برای وارد شدن به منطقه سبز باعث تشدید بحران و خارج شدن تظاهرات از شکل مسالمت آمیز شده است.

اللامي نیز با هشدار درمورد سرنوشت نامشخص عراق تاکید کرد عشایر، سنی ها و گروه های کرد عراق باید برای حل بحران مداخله کنند.

وی از اینکه عراق سرنوشتی همانند سریلانکا یا لیبی پیدا کند، ابراز نگرانی کرد.

2

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است