مقتدی صدر: تا یک ساعت دیگر تحصن پایان نیابد از جریان صدر اعلام برائت می کنم

سه شنبه 8 شهريور 1401
14:35
مقتدی صدر در کنفرانس مطبوعاتی کوتاه که در نجف اشرف برگزار کرد گفت: هواداران جریان صدر باید کاملا از مقابل پارلمان عقب‌نشینی کنند و به تحصن خود پایان دهند.

العالم - عراق

مقتدی صدر، رهبر جریان صدر در کنفرانس مطبوعاتی که در منطقه حنانه نجف اشرف برگزار کرد ضمن عذرخواهی از مردم عراق بابت درگیری‌های رخ داده گفت: از مردم عراق عذر خواهی می کنم که در این جریانات خسارت های زیادی دیده‌اند.

وی افزود: عراق پیش از این گرفتار فساد بود و هم‌اکنون گرفتار هم فساد و هم خشونت است.

رهبر جریان صدری تصریح کرد همان گونه که پیشتر از انقلاب تشرین انتقاد کرده بودم، هم اکنون نیز از انقلاب جریان صدری انتقاد می کنم زیرا ریختن خون عراقی ها حرام است.

وی تاکید کرد که جریان صدر منظم و فرمانبردار است و اگر طرفداران در 60 دقیقه آینده به تجمع خود پایان ندهند، من از آنها برائت می جویم. هواداران جریان صدری باید کاملا از مقابل پارلمان عقب‌نشینی کنند و به تحصن خود پایان دهند.

الصدر در پاسخ به سوال سومریه نیوز درباره تماس با رهبران سیاسی عراق گفت: هیچ تماسی با گروههای سیاسی در کار نیست. من برای همیشه، سیاست را کنار گذاشتم و دیگر سراغ آن نخواهم رفت».

وی همچنین تأکید کرد: «من مطیع امر مرجع خود هستم».

0% ...

آخرین اخبار

تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران