الخزعلی دستور تعطیلی دفاتر جنبش عصائب الحق را صادر کرد

پنج‌شنبه 10 شهريور 1401
14:16
الخزعلی دستور تعطیلی دفاتر جنبش عصائب الحق را صادر کرد شیخ قیس الخزعلی دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق با انتشار توییتی خواستار بسته شدن دفاتر این جنبش تا اطلاع ثانوی شد.

العالم - عراق

قیس الخزعلی، دبیرکل جنبش عصائب اهل حق گفت که نمی خواهد هیچ کس به اهانت هایی که متوجه او شده است، پاسخ منفی بدهد.

وی در توئیتی با اشاره به اینکه محمد صدر می گفت من با چهره، دست و یا چشمم مهم نیستم بلکه آنچه مهم است دین خدا و مذهب امیر المومنین است، گفت که برخی مترصد فرصت برای بحرانی کردن اوضاع هستند.

الخزعلی خواستار از بین بردن فرصت برای آنها که به دنبال بحران سازی هستند و ناکام گذاشتن طرح هایشان با سکوت شد.

وی نسبت به ریختن خون مسلمانان و سنگ اندازی در مسیر برگزاری زیارت اربعین هشدار داد.

دبیرکل جنبش عصائب اهل حق اعلام کرد که ازین پس تا اطلاع ثانوی همه دفاتر عصائب بسته می شود و هر کس هر دفتری را می خواهد به آتش بکشد.

وی از نیروهای عصائب خواست به آتش کشیده شدن دفاتر توجهی نکنند.

الخزعلی در پاسخ به اهانت صالح محمد العراقی، سخنگوی مقتدی صدر این آیه از قرآن کریم را منتشر کرد: «لئن بسطت إلی یدك لتقتلني ما أنا بباسط یدي إليك لأقتلك إني أخاف الله رب العالمین.»

پیش از این صالح محمد العراقی، سخنگوی صدر در بیانیه ای گفته بود که قیس به تو هشدار می دهم، اگر شبه نظامیان وقیحت را کنترل نکنی و از قاتلان و جنایتکاران وابسته به خودت برائت نجویی و ثابت نکنی که به تو وابسته نیستند، تو نیز وقیح هستی.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی