ترامپ: بایدن دچار زوال عقل است

جمعه 11 شهريور 1401
20:08
ترامپ: بایدن دچار زوال عقل است
ترامپ در واکنش به رئیس جمهوری کنونی آمریکا که او را یک افراط گرا نامیده بود، بایدن را یک دیوانه یا کسی که دچار زوال عقل است، توصیف کرد.

العالم_آمریکا

برپایه گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پیش از این جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا در سخنانی خطاب به ملت و پیش از انتخابات میان دوره‌ای نوامبر گفته بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده و حامیان جنبش "دوباره آمریکا را بزرگ کن" (MAGA) نماینده افراط گرایی هستند که کشور را تهدید می‌کند.

بایدن همچنین گفته بود، به جمهوری‌خواهان محافظه‌کار احترام می‌گذارد، اما جمهوری‌خواهان حامی این جنبش قابل احترام نیستند چون آنها دموکراسی را از بین می‌برند و از مردم خواست تا برای نجات کشور رای دهند.

ترامپ نیز در پاسخ به بایدن در رسانه‌های اجتماعی گفت: اگر به کلمات و معنای ناهنجار و عصبانی بایدن امشب نگاه کنید، باید بفهمید که او آمریکا را با استفاده احتمالی از نیروی نظامی تهدیده کرده است. او باید دیوانه باشد یا از زوال عقل در مراحل آخر رنج می‌برد!

ترامپ همچنین گفت، کسی باید به بایدن توضیح دهد که اگر او نمی‌خواهد آمریکا یکبار دیگر بزرگ شود، نباید خودش را رئیس جمهوری کشور بداند.

این اظهارات از سوی ترامپ پس از آن مطرح شده که اف.بی.آی به عمارت مارالاگوی او در بخشی از تحقیقات درباره استفاده نادرست از اطلاعات دفاعی، سرقت و تخریب و از بین بردن اسناد محرمانه حمله کرد.

ترامپ اتهامات وارده درباره نگهداری از اطلاعات طبقه بندی شده را در محل اقامتش رد کرد و این تحقیقات را با انگیزه سیاسی دانست تا او را از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ منع کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

گشوده شدن افق های اقتصادی با کشف میدان گازی جدید در ایران


هوشیاری کامل پلیس برای مقابله با فتنه ها


تحقق ۸۵ درصدی منابع ارزی حاصل از فروش نفت در چهار ماه نخست سال


نشست سران شیعیان عراق با معاون دفتر رهبر انقلاب در بغداد


وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد