جناح های سیاسی تونس انتخابات را تحریم کردند

پنج‌شنبه 17 شهريور 1401
16:00
جناح های سیاسی تونس انتخابات را تحریم کردند جبهه نجات ملی و حزب قانون اساسی آزاد تونس اعلام کردند که انتخابات پارلمانی را که قرار است 17 دسامبر 2022 برگزار شود، تحریم می کنند.

العالم ـ تونس

این دو حزب، قیس سعید رئیس جمهور را به انحصار طلبی متهم کرده و خواستار سرنگونی وی شدند.

"احمد نجیب الشابی" رئیس جبهه نجات ملی، سعید را به تلاش برای مشروعیت بخشیدن به "کودتا"، به خطر انداختن سرنوشت کشور و اتخاذ سیاست فرار رو به جلو متهم کرد.

وی با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات پارلمانی به معنای پذیرش کودتا است، از همه نیروهای مخالف خواست تا برای نجات کشور متحد شوند و بر اختلافات فائق آیند.

جبهه نجات در گذشته راهپیمایی های اعتراضی را رهبری و همه پرسی قانون اساسی جدید را تحریم کرده بود.

"عبیر موسی" رئیس حزب قانون اساسی آزاد نیز از شروع جنبش مبارزه ملی برای سرنگونی سعید خبر داد و گفت که حزبش در هیچ انتخابات غیردموکراتیک شرکت نخواهد کرد.

گرچه این جبهه و احزاب تونسی، قیس سعید را به تلاش برای ایجاد حکومتی فردی متهم می کنند؛ اما سعید مدعی است که برای اصلاح مسیر انقلاب و مبارزه با فساد در نهادهای دولتی تلاش می کند.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم خون‌خواهی؛ پیوند جاماندگان با اربعین


بنزین بالای ۴ دلار؛ پرتگاه سیاسی ترامپ


مسیر عشق؛ از میدان امام حسین (ع) تا حرم عبدالعظیم


دولت ارمنستان استعفا کرد


گفت‌وگوی تلفنی محمد بن سلمان با ترامپ


سردار ابن الرضا: نه غافلگیر می‌شویم و نه منفعل


عبدالملکی: در صورت حمله به بخش انرژی ایران، زیرساخت انرژی منطقه هدف قرار می گیرد


تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند