میراحمدی مطرح کرد؛

تشریح دلایل اصلی مشکلات پیش آمده در مرزها/ هم‌وطنان به سمت مرزها حرکت نکنند/ خودروهای شخصی به هیچ وجه امکان حضور در پایانه‌های مرزی را ندارند

جمعه 18 شهريور 1401
10:47
تشریح دلایل اصلی مشکلات پیش آمده در مرزها/ هم‌وطنان به سمت مرزها حرکت نکنند/ خودروهای شخصی به هیچ وجه امکان حضور در پایانه‌های مرزی را ندارند رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: به هیچ عنوان هیچ زائری به سمت پایانه‌های مرزی حرکت نکند و ما هم اعلام کردیم که اتوبوس‌ها از مبدأ شهرها حرکت نکنند.

العالم - ایران

سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین صبح امروز جمعه 18 شهریور در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت مرزها اظهار داشت: ما شب گذشته در مرز مهران یک جلسه 5 ساعته با حضور وزیر کشور، دستگاه فراجا، فرمانده عالی انتظامی و همه دست اندکاران ستاد اربعین داشتیم.

ناتوانی طرف عراقی در حمل و نقل زائران به سمت عتبات

وی با بیان اینکه در برخی از مرزهای ما، مخاطرات جدی برای زائران به وجود آورد، گفت: ریشه اصلی مشکلات دو مسئله است؛ یکی ناتوانی طرف عراقی در حمل و نقل زائران به سمت عتبات و مسئله بعدی ضعف و کندی خروج زائران از گیت های پلیس مرزی و گذرنامه عراق است. این دو مسئله باعث شد ما در مرز مهران تجمع چند ده هزار نفری داشته باشیم که با تلاش های صورت گرفته از تلفات زائران جلوگیری شد اما برخی از زائران دچار گرمازدگی شدند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه با اشاره به وضعیت مرزهای شلمچه و چذابه تصریح کرد: بعد از ظهر دیروز تمامی حمل و نقل زائران در این دو مرز متوقف شد و زائران ساعت ها در گرمای بالای 50 درجه قرار گرفتند و مخاطرات جدی برایشان به وجود آمد و ما به سرعت وارد عمل شدیم و با اعزام خودروهایی که قبل از این، طرف عراقی اجازه ورود آن ها را نمی داد زائران را به عتبات منتقل کردیم؛ به لطف خدا در این موضوع هیچ تلفات جانی و فوتی نداشتیم.

زائر جدیدی به تراکم موجود در پایانه های مرزی اضافه نشود

میراحمدی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی که صورت گرفته به حمدلله هیچ مشکلی در برگشت زائران وجود ندارد، گفت: برای زائرانی که در پایانه های مرزی حضور دارند، تمهیداتی را عزیزان ما در فراجا اندیشیده‌اند. مشکلی از جهت کنترل و مدیریت زائران حاضر در پایانه های مرزی نداشتیم مهم این است که زائر جدیدی به تراکم موجود در پایانه های مرزی اضافه نشود.

وی افزود: تاکید می‌کنم به هیچ عنوان هیچ زائری به سمت پایانه های مرزی حرکت نکند و ما هم اعلام کردیم اتوبوس ها از مبدا شهرها حرکت نکنند؛ البته وجوه بلیت های خریداری شده مسترد می شود و حتی آن دسته از عزیزانی که هزینه بیمه خود را پرداخت کرده اند مبالغ خود را دریافت خواهند کرد.

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه امنیت زائران خط قرمز ماست و اقدام ما در جهت پیشگیری از بحران بود، گفت: اتوبوس‌هایی که در حال حاضر در حال حرکت به سمت مرزها هستند 1300 اتوبوس است که در مسیر هستند و نگرانی ما این است که زائران عزیز دچار مشکل نشوند.

خودروهای شخصی به هیچ وجه امکان حضور در پایانه‌های مرزی را ندارند

میراحمدی ادامه داد: زائرانی که با وسیله شخصی خودشان هستند به هیچ وجه امکان حضور در پایانه های مرزی را ندارند و همه پارکینگ ها ظرفیت شان کامل شده است.

رئیس ستاد اربعین در پایان گفت: اگر شرایط اطمینان بخشی حاصل شود ما با اطمینان از اینکه امنیت زائران صد در صد تامین باشد اطلاع رسانی می کنیم اما با این شرایط اجازه ورود هیچ زائری را نخواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد