خبرنگار العالم گزارش داد؛

آخرین خبرها از انفجارهای شدید در جنوب يمن + فیلم

چهارشنبه 23 شهريور 1401
19:49
خبرنگار شبکه العالم در یمن گفت چند انفجار شدید پایگاه نظامی العند را در استان لحج در جنوب یمن لرزاند. این پایگاه متعلق به نیروهای ائتلاف سعودی امارتی است.

العالم _ یمن

خبرنگار شبکه العالم در گفتگو با بخش خبری این شبکه افزود بنابر اعلام رسانه های یمنی و نیز شاهدان محلی، این انفجارها بسیار شدید بود به گونه ای که ستونی از دود از پایگاه نظامی العند به هوا برخاست.

خبرنگار العالم تصریح کرد که پس از این انفجارها صدای خودروهای امداد و آمبولانس از داخل پایگاه العند به گوش می رسید.

وی افزود تا کنون علت این انفجارهای شدید مشخص نشده است هرچند برخی منابع آنها را ناشی از انفجار انبار سلاح و مهمات داخل پایگاه دانسته اند.

پایگاه نظامی العند بزرگ ترین پایگاه نظامی در جنوب یمن محسوب می شود و فرماندهان نظامی و افسران سعودی و امارتی و نیز کارشناسان نظامی آمریکایی در آن مستقرند.

این پایگاه در استان لحج یمن واقع است، استانی که در ماه های گذشته شاهد درگیری های نظامی و در رأس آن درگیری حزب الاصلاح مورد حمایت سعودی با تشکل موسوم به شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است


شهیده طاهری نخبه ی فیزیک کوانتوم