خبر فوری:

کاخ سفید خطاب به چین: اکنون زمان تجارت معمول با پوتین نیست

پنج‌شنبه 24 شهريور 1401
19:46
کاخ سفید خطاب به چین: اکنون زمان تجارت معمول با پوتین نیست هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید خطاب به چین اعلام کرد: اکنون زمان تجارت معمول با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیست.

العالم ـ آمریکا

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با سی ان ان گفت که چین نباید نسبت به آنچه در اوکراین اتفاق می افتد بی تفاوت باشد.

این مقام ارشد کاخ سفید در عین حال اظهار داشت چین تحریم های جهانی علیه روسیه را نقض نکرده و کمکی به مسکو ارائه نکرده است.

کربی همچنین افزود چین هنوز جنگ روسیه به اوکراین را محکوم نکرده اما کمکی هم به مسکو در این زمینه ارایه نکرده است.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا درباره اوکراین نیز گفت واشنگتن تا هر زمان که لازم باشد در کنار اوکراین خواهد ایستاد.

کربی با بیان این ادعا که پوتین در اوکراین تحت فشار است، اعلام کرد به‌ زودی بسته کمک های جدیدی به اوکراین را اعلام خواهیم کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در دیدار با شی جین پینگ رئیس جمهور چین گفت: تلاش برای ایجاد دنیای تک قطبی "برای اکثریت قریب به اتفاق کشورهای روی کره زمین کاملا غیرقابل قبول است.

پوتین روز پنجشنبه در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای (SCO) در سمرقند در دیدار با شی تصریح کرد: تلاش ها برای ایجاد دنیای تک قطبی اخیراً شکلی کاملاً زشت به خود گرفته است و برای اکثریت قریب به اتفاق کشورهای روی کره زمین کاملاً غیرقابل قبول است».

رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد: در پایان سال ۲۰۲۲، می‌توان انتظار داشت که گردش تجاری بین دو کشور رکورددار شود. پیش از این مسکو و پکن برای خود موظف بودند که این رقم را به ۲۰۰ میلیارد دلار برسانند و به زودی این هدف محقق خواهد شد.

پوتین اظهار داشت: روابط چند جانبه بین کشورهای ما به طور فعال در حال توسعه است، در سال گذشته گردش مالی تجاری ۳۵ درصد افزایش یافت و از ۱۴۰ میلیارد دلار گذشت. به گفته وی، "در ۷ ماهه نخست امسال، حجم مبادلات متقابل ۲۵ درصد دیگر رشد داشته است. "

پوتین در گفتگو با همتای چینی همچنین گفت روسیه اقدامات تحریک آمیز آمریکا و گوش به فرمان هایش در تنگه تایوان را محکوم می کند

وی گفت: از موضع متوازن چین در قبال بحران اوکراین قدردانی می کنیم، نگرانی ها در این رابطه را درک می کنیم اما موضع خود را تشریح خواهیم کرد.

نشست سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای روز جمعه ( ۲۵ شهریور) برگزار خواهند شد. این نشست پس از سه سال وقفه ناشی از همه گیری ویروس کرونا، برای اولین بار به صورت حضوری برگزار می شود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


پربیننده ترین خبرها