گزارش خبرنگار العالم از ادامه تجاوز وحشیانه صهیونیست ها به مسجد الاقصی

دوشنبه 4 مهر 1401
13:11
خبرنگار شبکه العالم در قدس اشغالی گزارش داد شهرک نشینان صهیونیست همچنان در صحن های مسجد مبارک الاقصی حضور دارند و  با اقدامات وهن آلود خود حامیان این مسجد را تحریک می کنند.

العالم _ فلسطین

خبرنگار العالم گفت نیروهای اشغالگر اسرائیلی از ساعات نخستین بامداد روز دوشنبه صحن های مسجد الاقصی را محاصره و ورود و خروج از آن را محدود کردند. نیروهای اشغالگر همچنین مانع آن شدند که نمازگزاران زیر 40 سال وارد مسجد الاقصی شوند.

وی افزود هم اکنون نیروهای اشغالگر اسرائیلی اطراف درهای اصلی مسجد مبارک الاقصی و اطراف شهرک قدیمی مسجد الاقصی و قدس اشغالی به طور گسترده مستقر شده اند.

خبرنگار العالم گفت نیروهای اسرائیلی با شکستن قفل های مناره های مسجد الاقصی وارد آنها شده و روی برخی از پشت بام های مسجد الاقصی استقرار یافته اند تا از شهرک نشینانی که داخل صحن های آن هستند، مراقبت کنند. نیروهای اشغالگر با حمله به حامیان مسجد الاقصی برخی از آنها را بازداشت کرده اند. حامیان و محافظان مسجد الاقصی با این حال تلاش می کنند با سر دادن الله اکبر و لا اله الا الله، با نظامیان اشغالگر مقابله کنند. اشغالگران همچنین با حمله به خبرنگاران مانع ورود آنها به مسجد الاقصی می شوند.

خبرنگار العالم گفت صدها شهرک نشین صهیونیست از صبح امروز دوشنبه با حمایت نظامیان اشغالگر از طریق باب المغاربه تا باب الرحمه به مسجد الاقصی هجوم برده و سپس برای خروج راهی باب القطانین و باب السلسله شده اند. شهرک نشینان هنگام تجاوز به مسجد الاقصی، علاوه بر اقدامات تحریک آمیز مقابل حامیان مسجد الاقصی، طبق آداب تلمودی به رقص و پایگوبی می پردازنذ.

0% ...

آخرین اخبار

ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


هشدار صدر اعظم آلمان درباره دخالت احتمالی آمریکا در انتخابات


ایران مسافر جهانی شد؛ راهیابی شاگردان علیزاده به جمع ۴ تیم برتر والیبال آسیا


برآورد خسارت‌های زیست‌محیطی تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: تنگه هرمز تا پذیرش نظم ایرانی بسته است


درخشش خیره‌کننده تیم ملی تکواندو ایران


سایه سنگین اهانت‌های ترامپ بر دستور کار سفر نخست وزیر عراق به آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد